/Iasi/Magazin de computere

Artis Design - Artis IT Solutions

Trecătoarea Bucșinescu, Iași 700259, România

Artis Design - Artis IT Solutions
Magazin de computere
4.4
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5X+CX Iași, România
+40 232 266 500
artisdesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Macovei
Gabriela Macovei2 ani în urmă
Am dus laptop-ul pentru probleme cu sonorul. M-au sunat sa imi ceara parola si m-au anuntat ca imi pot repara display-ul. Le-am zis ca l-am lasat pentru sonor. L-au tinut la ei ca sa il rezolve vreo saptamana chiar daca le-am zis ca e urgent sa il iau in 3 zile. Si cand m-au dus mi-au zis ca display-ul e bun acum si ca pentru sonor trebuie comandata o piesa si sa o caut eu pe olx ca ei n-o gasesc pentru modelul asta. Am ajuns acasa, l-am deschis dupa ce i-am facut proba din magazin, nici macar problema cu display-ul nu era rezolvata.
Laurentiu dragomir
Laurentiu dragomir4 ani în urmă
Da este ok . Parcare proasta .De ani buni gura de canal este o capcană . Mulți au zgriat mașinile în acele bare la gura canalului. Păcat de amabilități.
Akatori Anonymous
Akatori Anonymous5 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite. Am fost înainte la ArtCore cu o simpla diagnoza la un laptop care dupa mai mult de o săptămână nu a fost făcută. L-am scos de la ei și l-am adus aici unde ziua următoare diagnoza a fost făcută, am avut hhd-ul defect și îmi făcea scurt pe placa, nu îmi funcționa monitorul. A doua zi după ce l-am adus am fost sunat de dimineață, a fost reparat, datele mi-au fost recuperate de pe hardul defect iar totul a fost mai ieftin decât doar o simplă diagnoza la ArtCore care era 85 de lei plus 50 daca ai fi vrut în regim de urgenta, un preț absurd și servicii foarte încete. Voi merge de acum din prima aici cu toată încrederea. Rapid, eficient și la un preț de nimic. Este ușor de găsit, unde oprește autobuzul in Bucsinescu când vine din Tudor, pe partea cealaltă de strada, este un semn mare cu Lenovo.
Teodor Căpitanu
Teodor Căpitanu5 ani în urmă
Nu recomand pentru service, am luat laptop-ul mai rau de cat l-am lasat in service, zgariat ,ciupit unde s-a schimbat display pe margine, touchpad nefunctional, display cu defecte dupa ce l-au schimbat, capac estetic lipsa, Dvd writer buton nefunctional. Au adus acuzatii nefondate ca sa-si protejeze probleme care le-au cauzat. Tehnicianul din service ,un om plinut, este total lipsit de respect si foarte zeflemist! Evitati pe cat posibil acest service!
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru5 ani în urmă
le-a luat aproape o saptamana sa faca 2 stampile dupa cum le-am cerut, si la final mi-au adus si o factura fara reducerea de pe bon. Seriozitate maxima
Ioana Bratuleanu
Ioana Bratuleanu2 ani în urmă
Am reincarcat la ei un cartus HP 17A si cand l-am reistalat imi spune ca tonerul este scazut. M-am intors la ei si mi-au spus ca e normal. NU! Nu e normal! Cartusele noi de la HP au si un cip care trebuie schimbat la fiecare reincarcare tocmai pentru a identifica imprimanta cat/cand s-a consumat. Altfel te bati cu mesajele de low tonner la fiecare pagina imprimata. M-au pierdut de clienta! Dezamagitor!

Later edit: in Spania incarcarea aceluias cartus + schimbare cip costa 17 euro - adica 85 lei. Asadar va provoc sa cautati solutii si sa nu va limitati la ´"merge si asa, ca e ieftin".
Ovidiu Bisog
Ovidiu Bisog2 ani în urmă
Reparații și vânzări de imprimante si consumabile pentru imprimante, umpleri tonere si cartușe, dar găsești la ei și alte periferice. Personal amabil. Prețuri bune. Servicii de calitate. Recomand.
Petru Focsa
Petru Focsa2 ani în urmă
Ai o imprimanta care a ramas fara toner sau e defecta? Cei de la Artis Design te rezolva in timpul cel mai scurt!
Locații recomandate