/Bucuresti/Magazin de computere

INTERLINK GROUP S.R.L.

Str. Traian Vuia, DNCB 2, Afumați 077010, România

INTERLINK GROUP S.R.L.
Magazin de computere
4.1
202 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F6V6+R4 Afumați, România
+40 31 620 7325
interlink.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ottavio SERBANESCU
Ottavio SERBANESCU2 ani în urmă
Am cumpărat un calculator cu monitor, mi-au trimis doar calculatorul, și când am sesizat chestia asta mi s-a spus că trebuie să mai aștept câteva zile, pentru că oamenii de la livrări sunt ocupați. De menționat atitudinea agresivă și deloc politicoasă a personalului de la call center. Never again!
John Bobby
John Bobby2 ani în urmă
O firma de tot râsul. Va recomand sincer sa nu achiziționați nimic de la ei. Acum un an am cumpărat un PC având garanție 1 an plus un an extra. Recent, i s- a stricat ventilatorul din față și l- am trimis la garanție în magazinul lor. După o săptămână, i-am sunat pe cei din service să-i întreb dacă l-au reparat. Mi-au spus că l-au reparat și surpriza ...au trimis calculatorul către o altă adresă, la altcineva, în condițiile în care le-am trimis factura și certificatul de garanție unde scria clar cine a cumpărat acel PC, adresă dar și numărul de telefon. Nici până acum acel PC nu se afla in posesia m
ea, fiind deja vorba despre o înșelătorie.
Jean Louis Arsenie
Jean Louis Arsenie3 ani în urmă
Am comandat un server. O greseala de nerepetat.... Dupa ce ne-au transmis pretul, cu neserioxitste au revenit, majorandu-l cu 200 lei. Ne-au bagat pe.gat si un HDD desi nu ne trebuia... au motivat ca asta e politca lor... Nu am comentat si am achitat in avans. Ne-au livrat serverul, insa surpriza!!!! fara un hdd caddy desi stiau ca pt RAID avem nevoie de 2 buc, incercand astfel sa ne insele. Am solicitat piesa lipsa, crezand ca e o eroare de livrare, insa ne-au mai cerut 45 lei.... oribila experienta, iar directoarea de vanzari Niculina Melinte, de o lipsa de politete rara, nu stie sa asculte opiniile clientilor. Am solicitat retur insa isi bat joc de noi, punandu-ne sa achitam transportul retur si sa completam diverse formulare stupide... oare cum o fi la garantie??? Nu recomand!!!
Denisa Mladinescu
Denisa Mladinescu2 ani în urmă
Raport pret-calitate foarte bun.Am achiziționat un monitor Dell și pot spune ca funcționează perfect.
RADU CRISTIANA
RADU CRISTIANA2 ani în urmă
Ajungi cu greu. Oamenii care lucrează acolo super de treaba. Mulțumită de produsul cumpărat.
Claus Serb
Claus Serb2 ani în urmă
Pc-ul pe care l-am comandat a venit cu o carcasa mult mai ieftina decat aceea din poza de la Emag.
Daca erau oameni care isi dadeau interesul ma intrebau daca este in regula, oricum a costat acelasi pret !
Sincer n-am mai verificat pc-ul daca componentele sunt aceleasi, acum nu vreau sa bat un apropo dar ma astept ca si acolo sa fie ceva schimbat.
Dan Nita
Dan Nita2 ani în urmă
Extrem de neprofesionisti! Dau comanda telefonic. Imi vine factura pe email aproape imediat, apoi trec 7 zile in care nu mai aud nimic de la ei. Revin cu un telefon si vorbesc cu doamna careia ii dadusem comanda, imi spune ca va contacta "depozitul" si va reveni ea cu un telefon. Vad ca intr-o ora nu ma suna, dau tot eu telefon. Imi spune ca: "Colegii nu mi-au raspuns la telefon (!?!), le-am dat un mesaj si va contactez cand imi raspund". Trec 24 de ore, tot nimeni nu ma contacteaza de la ei, sun din nou. Doamna imi spune ca inca nici ea nu a primit raspuns de la proprii colegi :))) Va dati seama ce incredere poti sa ai ca iti vor raspunde tie, clientul, la o eventuala problema cand mai e in garantie. Anulez comanda. Iar in 5 minute, suprema ironie la misto din partea lor, imi vine un emai in care ma intreaba daca le-am scos din cutie si cum imi par produsele :))))
Q q
Q q2 ani în urmă
Sisteme varza. Probabil piese second hand de la dezmembrari vandute ca noi pe E-mag. De fapt firma asta vinde roajbe de cand se stie, ce ne mai mira. Nu trimit factura nici daca cumperi pe E-mag. Trbuie sa suni la emag sa ii F..A aia sa dea factura. Adica tzepari si evazionisti fiscali. De evitat.
Locații recomandate