/Bucuresti/Magazin de computere

PentruPC.ro

Strada Atelierele Noi nr. 25, București 014571, România

PentruPC.ro
Magazin de computere
5
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F27V+8X București, România
+40 770 718 944
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tăzlăuanu Massimo
Tăzlăuanu Massimo2 ani în urmă
Am cumparat un pc de gaming perfect, mai ales in perioada aceasta cand preturile la placi a explodat, echipa PentruPC a avut un pret imbatabil, clip video inainte de expediere si suport telefonic si tehnic pe tot parcusul comenzii!

Recomand 1000%!
Dan Chirila
Dan Chirila2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de achizitia facuta! Fiind o persoana foarte pretentioasa, mi-am incercat norocul si am cerut poze cu carcasa, temandu-ma sa nu aiba zgarieturi/lovituri; In trecut am avut o experienta foarte neplacuta cu o unitate comandata pentru cineva apropiat, de la diabloscomputer, care a venit intr-o cutie, fara niciun element de protectie, zgariata profund pe ambele parti ale carcasei. In cazul de fata domnii de la pentrupc.ro au fost foarte amabili si mi-au trimis pozele care au spulberat orice urma de indoiala ca aceasta unitate nu ar fi aratat bine. De asemenea, am ramas placut impresionat de faptul ca a venit foarte bine ambalata, cu multiple elemente de protectie in cutie, a ajuns in 24 ore de la comanda si bonus: cu SSD-ul din configuratie, NOU! Multumesc inca o data pentru modul profesionist cu care ati tratat aceasta comanda.
Andrei Stroiescu
Andrei Stroiescu2 ani în urmă
A doua ora cand cumpar de la ei componente SH, foarte multumit de cum a decurs totul, s-au purtat foarte profesional. Tura asta am cumparat o placa de baza socket 1150, un cooler de procesor compatibil, o sursa de 300W si o unitate optica. Pe langa preturile foarte bune, am primit pe whatsapp un video cu testul de functionare al placii de baza (pe la alte firme nici gand de asa ceva), pachetul a venit a doua zi prin curier, extrem de grijuliu ambalat, fiecare componenta comandata infasurata in mai multe straturi de folie de protectie anti-soc. Foarte multumit de serviciile lor, ii recomand si am sa mai cumpar de la ei cand o sa mai am nevoie.
Glogojeanu Mihai
Glogojeanu Mihai2 ani în urmă
Am cumparat de curand un calculator FUJITSU I5 de care sunt foarte multumit. Un ptus deosebit pentru serviciul exemplar si atentia deosebita de care am avut parte. Recomand sa apelati cu incredere la serviciile firmei.
Maricel Pal
Maricel Pal2 ani în urmă
Excelent !!!!
Livrare foarte rapida,preturi foarte bune,ofera sfaturi si multe lamuriri pentru produsele cumparate,garantie etc...
Comandati cu incredere !!!!!
P.s.Sepoate lua legatura si telefonic,raspund foarte repede la telefon(nu au call center )
Multumesc pentru tot.
Respect
Oana C
Oana C2 ani în urmă
Produsele de pe site de fapt sunt indisponibile, iar dupa ce platesti comanda nici macar nu se deranjeaza sa le scoata de pe site sau sa te anunte ca produsul este indisponibil. Neprofesionisti, nu recomand.
Dani
Dani2 ani în urmă
Cei mai profesionisti. Pc-ul a ajuns la timp si in stare perfecta. Ruleaza jocuri noi cu cerinte mari. Pe scurt, o placere sa fac “afaceri” cu voi. Cu prima ocazie o sa revin. Recomand cu caldura!
Andrei Laur
Andrei Laur2 ani în urmă
Produsele au ajuns super repede, intr-o stare excelenta, impachetate frumos si safe. A meritat investitia, totul functioneaza perfect. M-ati scapat de unitatea veche care a fost deja aruncata la gunoi. Nota 10+, multumesc PentruPC!
Locații recomandate