/Bucuresti/Magazin de computere

ProStore

Strada Trei Scaune 12, București, România

ProStore
Magazin de computere
4.3
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F45M+R7 București, România
+40 720 212 212
prostore.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Marian H.
Robert Marian H.2 ani în urmă
Daca as putea,as da 0 din 5 stele pentru acest asa-zis magazin.Am depus o comanda cu plata la livrare in luna Noiembrie,nu a venit nici pana in ziua de azi.Am contactat telefonic aceasta persoana care se ocupa de vanzarea produselor,minte pe fata cu privire la statutul de expediere a produselor ,o sa ajunga saptamana viitoare.Evitati pe cat posibil,nu va lasati inselati si cel mai important,nu platiti in avans produsele.
Minel Cazangiu
Minel Cazangiu2 ani în urmă
Am cumpărat câteva produse pentru PC, tranzacțiile au decurs perfect și personalul de la front desk au fost mereu de ajutor, au și prețuri bune la unele promoții
Emil Ecserescu
Emil Ecserescu4 ani în urmă
Este o firma pe care o cunosc de ani buni și pot sa spun ca este foarte serioasă, aici am găsit o gama mare de periferice de calculator la un preț mai bun ca la Emag și dacă întâmpini defecțiuni nu sunt probleme cu înlocuit ul, vad de multe ori oameni venind sa și ridice comanda deoarece serviciul meu este în zona lor.,deci recomand celor interesați de o gama mare de piese de calculator, aici găsiți și tastaturi s au sisteme de muzica ptr calculator, menționez ca sediul de unde puteți ridica comanda se afla în str. trei scaune foarte aproape de sos Colentina intersecția D-na Ghica
Mihai Carstea
Mihai Carstea4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de calitatea serviciilor oferite. Am cumpărat mai multe componente pentru un desktop și din păcate placa de baza avea nevoie de un update de bios pentru a recunoaște procesorul. Cei de la magazin mi-au făcut update și acum sistemul merge fără probleme.
Mult succes în continuare!
BARASCU TRAIAN
BARASCU TRAIAN2 ani în urmă
ProStore este un magazin de componente de calculatoare și îl știu de când aveau locația în Bd. Chișinău. Au preturi moderate și îl recomand acest magazin.
Valii K. Devi
Valii K. Devi2 ani în urmă
Evitați această firmă fantomă chiar dacă au cele mai mici prețuri ! A rămas doar "șeful", unul Alin, un om de toată jena și neserios și cu atitudine de bișnițar de Obor - toți angajații au fost dați afară !! Produsele nu există pe stoc real, degeaba dați comandă, cică vin din Germania, aștept de 4 luni 3 produse ! Evident nu plătiți dinainte cu card bancar ! Nu mai vedeți niciun ban ! Așa măcar dați anulare la comandă. Eu le fac luni plângere la protecția consumatorului. E mai sigur să cumperi de pe Olx decât de la acest magazin fantomă !
Mihai Niculescu
Mihai Niculescu2 ani în urmă
Promptitudine si comunicare foarte bune. Afisarea datelor complete a vanzatorului la sectiunea contact.
Cu toate ca am fost nevoit sa anulez comanda, banii au fost returnati integral in ziua anularii.
Parerea mea: confera pret bun si incredere !
Marrasha marrasha
Marrasha marrasha2 ani în urmă
Neserioși...
Suni pentru verificare stocuri, îți spun că te sună și nici după o lună, nu te mai contactează cineva...
Ca la români...Lipsă de respect!
Locații recomandate