/Bucuresti/Magazin de computere

Digital Shop

Bulevardul Unirii 68, București 030289, România

Digital Shop
Magazin de computere
1.9
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GF+44 București, România
+40 21 331 3232
edigital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Șerban Filip
Șerban Filip3 ani în urmă
Am comandat un ceas de pe Emag.... Era un smart watch cu bratara metalica. Vedeti pozele. Ce am comandat , si ce am primit.... Comand un ceas cu o bratara metalica, primesc un ceas cu o bratara din cauciuc si cu un capac zgariat. Nicio treaba cu ceea ce este prezentat pe site-ul celor de la Emag.
Incerc sa sun, dar, surpriza! Niciun numar de telefon nu este alocat. Nu pot da de ei.
Imi este teama sa trimit retur ceasul ca poate nu mai primesc nimic si e platit....
Cei de la Emag imi spun ca ma va contacta cineva de la minunatul lor partener ATU IT... nu se intampla asta... cred ca nici macar cei de la Emag nu mai reusesc sa dea de ei :)))). Sunt fantome :))) Praf si pulbere!!!!!
Steaua este data pentru ca altfel nu as fi putut posta.
Gheorghe bratu
Gheorghe bratu5 ani în urmă
Jenante serviciile voastre si a celor cu care alegeti sa lucrati.
Comanda plasata acum 6 zile inca nu a ajuns la mine, desi e vorba de o livrare din Bucuresti in Bucuresti.
I B
I B6 ani în urmă
Neprofesional. Am achizitionat un filtru UV si ma asteptam sa fie nou; acasa am descoperit ca in fapt am primit un produs folosit: cutia era desigilata si culmea, pe suprafata filtrului era si o amprenta evidenta. Nu isi vor putea atrage clienti cu o neglijenta grosolana. N-au raspuns la sesizarea mea prin email... Daca cumparati de la ei, atentie maxima (cameredigitale.ro).
Alin Prisacariu
Alin Prisacariu7 ani în urmă
O stea e mult prea mult pentru ceea ce ofera si ce se vrea a fi aceasta firma.

Incep prin a spune numerele de telefon de pe site, chatul si orice mijloc de contact sunt doar de fatada. Nu o sa raspunda absolut nimeni zile in sir,
in special la numarul de telefon pentru garantii si retur.

Daca printr-o minune iti raspunde cineva la un alt numar de telefon si nu cel de la retur si garantii, esti tratat cu sictir, nu esti lasat sa vorbesti si ti se spune sa astepti sa fii sunat.

Un alt aspect neprofesionist este acela ca telefonul nu a venit intr-o cutie sigilata. Cutia nu continea niciun fel de sigiliu ceea ce ma face sa cred ca au trimis un telefon pe care altcineva l-a returnat.

Cred ca a fost cea mai proasta firma de la care am comandat vreodata un produs. Neseriosi si imposibil de contactat! De evitat!
Craciun Marius
Craciun Marius7 ani în urmă
Firma neserioasa, am platit un produs online cu cardul si mi-au perceput si ramburs. Colegii de servici nestiind, eu fiind liber, au platit rambursul - iar acum nu raspun la nici un numar de telefon. Nici celor de la emag nu le raspund. Deci aveti grija.
In final mi-au returnat banii dupa zeci de telefoane la emag si ei. (dupa o luna)
Roxana Ionica
Roxana Ionica7 ani în urmă
Sunteti cea mai slaba firma de vanzari electronice . Sa incep sa va povestesc despre colaborarea mea cu voi :
Comand doua boxe karaoke de pe emag , la o saptamana primesc una la pret de doua , o boxa in colet si factura la curier pentru doua . Sun de cel putin cinzeci de ori ..... imi raspunde un angajat si imi spune ca este o grsala , a doua zi o primesc si pe adoua (nu dupa o saptamana ca prima data )
V am plictisit , acum incepe adevarata distractie : una din cele doua boxe se defecteaza , trimit eu pe banii si nervii mei la service ul scris in certificat si ......astept , dupa o alta saptamana sunt sunata si intrebata
- " ce are boxa ?"
-Raspund nu merge .
- De ce nu are in ambalaj zapada artificiala ?
Dupa multe discutii imi spun ca mi o vor inlocui cu alta noua . Super zic eu vor avea copiii cu ce canta colinde .
SURPRIZAAAAA .... a doua zi primesc mesaj de la curier , bucurie mare , numai ca vine curierul si spune : AVETI DE PLATA 450 lei (pretul initial al ambelor boxe comandate ): poftim ??? Eu astept o boxa de la garantie nu cu bani . " Imi pare rau eu nu pot face nimic asa am pe avb , spune baiatul de la curier , insa hai sa sunam la ei ........sun si eu suna si el de inca cinzeci de ori si SURPRIZA nu raspunde nimeni .
In concluzie vom canta colinde in 2017 la boxa cu microfon de la ATU IT .
MULTUMESC . CRACIUN FERICIT .
ps : o sa i sun pe cei de la emag sa va scoata din lista lor ca se fac de rusine cu voi.
Cosmin Celau
Cosmin Celau7 ani în urmă
Nu recomand sa achizitionati produse de la aceasta companie. Faceti-va o favoare si cumparati din alta parte, evitand si site-urile afiliate lor, pe care le puteti gasi ca fiind reprezentante ale unor firme chinezesti de telefoane mobile. Experienta mea se poate descrie in mai multe puncte negative:
1) Produsul achizionat prezenta defecte.
2) Comunicarea cu ei e aproape non-existenta (nu raspund la telefon, nu raspund la mesajele offline).
3) Timpul de actionare din partea lor este RIDICOL. (telefonul pe care l-am achizitionat de la ei, ar fi ajuns din China, pana acum)
Eu inca astept sa imi ajunga un telefon pe care l-am platit deja, in schimbul celui defect. Mentionez ca am fost intelegator in legatura cu perioada sarbatorilor.
Madalina Vasiliu
Madalina Vasiliu7 ani în urmă
Nu cumparati de la ei!! In noiembrie am cumparat un aparat foto de la ei de pe siteul Emag, l-am platit cu cardul, ulterior am anulat comanda si nici acum nu mi-am primit banii. Nu raspund la telefon, mailuri, cei de la Emag spun ca nu au nici obligatie, cu tate ca sunt partenerii lor, sunt o firma promovata de ei.
Locații recomandate