/Bucuresti/Magazin de computere

COMPUTER SHOP & Service | Service Laptop si Calculatoare

Strada Valea Argeșului 4, București 061935, România

COMPUTER SHOP & Service | Service Laptop si Calculatoare
Magazin de computere
4.3
175 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C289+GM București, România
+40 726 116 356
servicecomputer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sebastian Stanciu
Sebastian Stanciu2 ani în urmă
Din păcate nu se poate rezolva nicio problemă pe loc , în câteva ore , adică. Laptopul se livrează la altă locație , primești un răspuns în 24-48 ore. Apoi urmează reparația , dacă este posibilă. Total greșit , sunt situații când trebuie rezolvată problema urgent. Am și făcit - o la altă firmă , în 4 ore !
Andra Popeanga
Andra Popeanga2 ani în urmă
buna ziua!
Suntem multumiti de serviciile dvs. ! Am primit laptopul la domiciliu unde am verificat ce am cerut si totul este pus la punct. M-am bucurat de posbilitatea achitarii la distanta si de serviciul de livrare la adresa solicitata a doua zi la ora stabilita.
Cristina Anda
Cristina Anda2 ani în urmă
Am cumparat laptop nou de la ei si sunt foarte multumita si pentru ca au urgentat ceea ce am cerut ca si instalare pe acesta. Am primit factura , garantie si un bonus la receptie ! Recomandam mai departe altora!
Dinu Andrei
Dinu Andrei2 ani în urmă
Le-am dat laptopul cu probleme la cooler. Mi l-au dat inapoi functionand doar ca cooler-ul sta turat la maxim non-stop, decoleaza, nu stiu cum au reusit sa-l faca sa “functioneze” in halul ala. Nu merge setat din bios sau power options etc la o turatie mai mica. I-am sunat sa le zic de problema iar raspunsul lor a fost “ pai ce vrei la 240 de lei? Nu e bine ca merge? “140 de lei reparatia cooler-ului si 100 de lei mentenanta, mentenanta pe care nu am cerut-o. Au refuzat sa primesca laptopul in service sa vada despre ce e vorba, desi am 3 luni garantie. Le-am facut plangere la ANPC. Aroganti pe banii clientului. Un fel de cârpaci,mergeti in alta parte. Intre timp am dus laptopul in alt service unde mi-au spus ca firele din cooler au fost legate “pe direct” in placa de bază.
Mădălina Onică
Mădălina Onică2 ani în urmă
Am refuzat sa cumpar incarcator de la ei, desi am “reparat” laptopul la ei, asa ca m-au taxat in plus cu 100 lei pentru diagnoza, diagnoza pe care nici macar n-au facut-o corect. Mi-au zis ca laptopul nu va mai merge cu incarcatorul pe care il aveam si ca odata ce refuz achizitionarea incarcatorului de la ei, e ca si cum am refuzat repararea asa ca va trebui sa platesc in plus. In final laptopul merge perfect cu incarcatorul lui, nu am fost nevoita sa cumpar altul. :)
Foarte dezamagitor ca atunci cand am intrebat de ce trebuie sa platesc diagnoza, mi l-au dat pe sef la telefon si a avut o atitudine si un ton care lasa de dorit. Pacat de domnisoara de la receptie care a fost foarte politicoasa!!!

PS: mi au deconectat si bateria spunandu-mi ca nu se mai porneste laptopul fara baterie. Am conectat-o acasa si merge. Adica am platit 500 lei pentru mai multe diagnostice, desi ei au facut doar o curatare care costa 100 lei.

De fapt, la laptop doar nu mergeau 2 taste. Cea de pornire si cea de langa, adica m-am dus la ei degeaba (nu l-au reparat, l-am luat in aceeasi stare in care l-am lasat). M-au taxat cu 500 lei fara sa faca nimic. :)
Anca miron
Anca miron2 ani în urmă
lista preturi transparenta pentru ceea ce s-a efectuat in servis! Multumita!
desi laptopul se inchidea singur din cauza temperaturii mari am aflat ce trebuie facut si cand ca sa nu mai ajunga in stadiul acesta.Toul in regula !
MyNameisRAZZER
MyNameisRAZZER2 ani în urmă
Persoanele din call center nu au pic de bun simt, cei din receptie sunt lipsiti de profesionalism, am.dus laptop pentru constatare si mi l-au dat inapoi nefunctional complet, desi am intrebat daca s-a intervenit in vreun fel asupra functionalitatii lui mi s-a raspuns ca nu.
NU RECOMAND!!!!!!!
Steaua oferita a fost pentru a putea scrie recenzia.👎
Petru darie
Petru darie2 ani în urmă
dau aceasta recenzie pentru ca o meritati si pentru ca doresc sa mai vad afaceri ca ale dvs in Romania. felicitari si sa va mearga bine! este important ca tratati clientii cu aceasta atitudine de calitate si propuneti lucruri cu adevarat viabile . salutare!
Locații recomandate