/Bucuresti/Magazin de computere

PCZone.ro

Strada Mecet nr. 47B, parter 024084, România

PCZone.ro
Magazin de computere
3.4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QG+29 București, România
+40 31 420 1503
pczone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costel iordanescu
Costel iordanescu2 ani în urmă
Hotarati-va , in ce adresa va gasesc , dupa ochii vostri imi dau seama daca sunteti amatori sau nu ! poate va dau lectii ! deci , mecet 47 b sau diana 19 ! pe site apare ca aveti 47 Bucati de DC- IDISK , e adevarat sau nu ? sau nici nu stiti ce-i aia ?fiti mai clari , actualizati site-ul , si nu mai frecati menta , pacalind clientii , ati vazut ce recenzii aveti !?Ce drak...u , nu puteti fi seriosi , cine e seful vostru , in locul lui , v-as tunde la zero , ca sa va pot lua de claapugele ale , ca niste usi de taxi desdchise !
Constantin Donca
Constantin Donca2 ani în urmă
Nu recomand, acest asa zis magazin mai mult este o cocina de porci. Nu merita nicio stea. Am fost sa cumpar o tastatură, a încercat sa imi vândă una noname cu vrajeala ca dupa cod este HP, orice produs original are inscripționat producatorul, marfa contrafăcuta.

Mai ești și nesimțit, jignești, nu este nicio problemă. Am sa te reclam
Alex P
Alex P2 ani în urmă
Mie mi.au rezolvat probleme cu succes pana acum, descktopurile configurate de ei inca mai merg si acum(cu ceva updateuri). Le pot doar reprosa ca nu muncesc si Sambata 😅
Oana Kore
Oana Kore4 ani în urmă
Locul e usor de gasit, 1 minut de la rondul Rosetti, sunt afise pe usa si un banner mare pe geam. Oamenii sunt draguti si raspund la intrebari cu placere. Se poate plati cu cardul si totul a durat foarte putin.
Corina Lucia Anton
Corina Lucia Anton6 ani în urmă
Pczone mi-a lasat o impresie foarte buna pe partea de service de calculatoare.

Povestea mea este urmatoarea: am achizitionat un laptop Asus ROG de la PcGarage care a fost defect din productie (imi freeza constant indiferent de ce faceam, uneori imediat dupa pornire). L-am dus la service-ul autorizat Depanero si service-ul Asus, unde ambele mi-au spus ca sunt probleme de software si nu au reparat nimic. Mentionez ca cele doua service-uri puteau sa verifice partea de hardware, fara sa afecteze garantia.

O prietena mi-a recomandat Pczone, unde doar verificand partea de software, au remarcat ca ssd-ul sau placa de baza erau defecte. L-au tinut cateva zile si au rulat diverse teste, au reinstalat Windows-ul care s-a blocat de 6 ori, oamenii chiar au avut rabdare :).

Cu diagnosticul acesta si multe filmulete cu freeze-uri facute de echipa de la Pczone, m-am intors la Asus unde, in sfarsit, mi-au inlocuit placa de baza.

Asa ca multumesc mult si recomand cu incredere aceasta firma.
Ioana Vanca
Ioana Vanca7 ani în urmă
Calitatea indoielnica a produselor, lipsa de profesionalism, tonul condescendent si lipsa oricaror abilitati de relationare cu clientii sunt motive pentru care va recomand sa evitati orice fel de colaborare cu dumnealor. Domnilor, sunteti reprezentativi pentru micile afaceri din acest domeniu, lasate intr-un nor de praf de catre marii competitori: calitate zero, instruire personal zero, educatie si bun-simt zero.
UFHoee
UFHoee2 ani în urmă
Am fost intalnit la usa de un individ lipsit de orice fel de interes de a-mi vinde ce aveam nevoie, dar cu o aroganta vizibila pe fata sa. Foarte neprofesionist. Am fost in schimb la MADD Electronics Group si m-au tratat cu zambetul pe buze. E la 2minute distanta.
VSP
VSP2 ani în urmă
Eu am avut o experiență foarte buna cu PCZone. Nu erau în Rosetti ci pe langa Sala Palatului. Cred ca acum 4 ani. Calculatorul reparat de ei merge si acuma. Sunt cu adevarat profesioniști.
Locații recomandate