/Bucuresti/Magazin de computere

PC Garage

PC Garage
Magazin de computere
4.1
5 recenzii
8 comentarii
pcgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ilie liviu gabriel
Ilie liviu gabriel2 ani în urmă
Cine nu vrea sa își bata joc de banii lui mai bine cauta în alta parte.

Am trimis un ceas de la fitbit in service la pc garage. Ceasul se oprise după ce am făcut update-urile cerute de aplicația cu care rula si oprit a rămas.Ce sa vezi după cca 10 zile de stat prin cine știe ce raft mi-au anulat garanția pe motive inventate de ei.Mi-au trimis ceasul fix cum l am predat eu + o hârtie cu clauzele din contractul și notificarea de incetare a garanției(pin de încărcare deteriorat, lucru total fals ).Am deschis tiket la producătorul ceasului, 3/4 mail-uri si câteva poze trimise catre adevărați tehnicienii de la fitbit si în 5 zile am primit un ceas nou trimis din Olanda pana în România.

Atentie mare nu ai cu cine vb .Singura modalitate de comunicare este un forum prin mesaje la care îți răspund un morocănos când vrea și spune doar bazaconii. Nu am timp disponibil pentru ei ca l-aș fi arătat eu cum este cu defectul constatat de ei.

Asa ca mai gândește-te când vrei sa cumperi produse de la pc garage.
Danieells05 Danutz Dan
Danieells05 Danutz Dan2 ani în urmă
Serioși și promți. Comanda a ajuns la timp și corespunde descrierii. Prețul foarte bun.
Gabi George
Gabi George2 ani în urmă
EVITAȚI-I! Am cumpărat de multe ori de la ei, cu ridicare direct de la sediu (așa îmi este mie comod, în plus evit plata curierului). De doi ani încoace au suspendat activitatea la sediu, pe motiv de "pandemie". Eu îi las să se mai odihnească preț de 3-4-6 "pandemii" !!!
Alexandru Voicu-Vulcănean
Alexandru Voicu-Vulcănean2 ani în urmă
Sunt departe de a fi un client fidel al companiei PC Garage.

Totuși, în cei aproape 5 ani am achiziționat de la ei:
3 Laptop-uri
1 Smartphone
4 Monitoare (anul trecut, de Black Friday, 2, iar anul acesta, de Black Friday, 2).

Experiența mea a fost una pozitivă, de fiecare dată.

Toate echipamentele menționate mai sus încă funcționează și nu mi-au creat probleme (încă).
Astfel, din perspectiva garanției și a modului în care este gestionată de către ei, nu mă pot pronunța.
(Nu știu dacă e relevant, poate că e, dar sunt ITist, iar toate comenzile au fost livrate în Brașov).

Din perspectiva comunicării, nu prea am avut ce/de ce să comunic cu ei până la ultima comandă.

La ultima comandă, am vrut să comand 2 monitoare de același fel, pentru telemuncă, însă sistemul îmi impunea unul singur.

Am contactat Support-ul din dreapta jos a paginii și am primit indicații clare cu ce am de făcut pentru a comanda 2, nu doar 1.

Vineri am dat comanda, iar azi (Luni) au sosit.
Cam așa a fost de fiecare dată când am comandat de la ei; coletul a sosit la maxim 3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

De data aceasta am avut și opțiunea de "Deschidere colet la livrare", însă curierul mi le adusese în fața ușii, iar după ce i-am dat PIN-ul, voia să plece.
L-am rugat să aștepte să deschid coletul și a așteptat până l-am deschis (nu pot să spun că a fost încântat de acest lucru).
Astfel, nu știu dacă firma de curierat nu-și instruiește curierii cu privire la astfel de situații, curierii sunt evazivi sau pur și simplu PC Garage vinde un serviciu care nu există (tind să cred că nu e vorba de ultima variantă).

Din perspectiva preț, există o extensie de browser, pricy.ro care îmi arată istoricul prețului la un produs și îmi pot da seama dacă a scăzut de Black Friday (sau a crescut artificial ca să pară că a scăzut de Black Friday).

Pentru toate comenzile făcute la PC Garage, motivul principal a fost prețul (mai mic decât la competitori).
Sunt foarte zgârcit de fel așa că mă uit de multe ori în multe locuri înainte să fac o comandă.

Așa că, în ciuda nenumăratelor recenzii de 1 stea, eu le acord celor de la PC Garage 5 stele, pe baza experienței personale.

Sper ca toți clienții PC Garage să aibă parte de experiențe la fel de pozitive ca a mea.
Florinus ionus
Florinus ionus2 ani în urmă
Imi pare rau ca nu pot da 0. Cumpar produse de mult timp de la aceasta firma dar in ultima vreme parca e o schimbare negativa si nu stiu motivele (poate au schimbat conducerea sau vor sa falimenteze firma). Pe site sunt informatii insuficiente despre produse si au probleme la reparatii in garantie si retururi (fac constatarile fara a fi prezent si consumatorul si impun ceea ce vor in detrimentul consumatorului). Au probleme si cu returul impunand (recomandand)??? o singura firma de curierat. Sesizati Protectia Consumatorului imediat ce constatati aceste fapte, deoarece sunt mai multe anchete in desfasurare chiar acum si astfel veti contribui la curatarea comertului online de cei care nu mai respecta clientul. De Black Friday au luat deja o super amenda.
M A F
M A F2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma sa achizitionati nimic de la ei!
Am achizitionat o placa de baza mai exact msi z390 gaming plus. La o luna dupa achizitionarea acesteia s a stricat mai exact afisa eroare pe vga si ram uneori iar pc ul nu se aprindea deloc. Am trimis o in garantie si mi au spus ca a fost inlocuit socket ul.ok... la 2 luni diferenta aceeasi problema, am trimis din nou placa si dupa doua saptamani am primit mesaj ca placa a fost trimisa inapoi catre mine iar defectul constatat este: testat ok ( adica placa functionala fara nici un defect constatat).
Deci in concluzie am cumparat o placa de baza de gaming 700 si ceva de lei aruncati pe geam?
Nu se poate discuta cu nimeni telefonic decat pe mail , nu exista nimeni care sa te poata indruma undeva...
Nota 0 si nu am sa mai cumpar vreodata de la ei!!!
Atasez poza cu placa si cu primul deviz de service in care nu scrie nimic de inlocuire socket etc!
XOXO
XOXO2 ani în urmă
Vad aici ca multa lume are probleme cu garantia. Eu sunt client mai vechi, si am returnat foarte multe produse de-a lungul timpului. Nu am avut niciodata probleme cu ei. Chiar am returnat ceva recent si am primit pe aparatura banii inapoi. Am trimis inapoi monitoare, mouse-uri, tastaturi, telefoane etc si nu am avut in veci nici o problema. Am trimis inapoi chiar si produse cumparate pe firma, fara nici un fel de problema. Da-u 4 stele doar pentru ca ar trebuie sa isi imbunateasca putin partea de relatii cu clientii.
Bogdan Florin
Bogdan Florin2 ani în urmă
Am platit pentru un produs nou, nu pentru unul resigilat sau lovit. Multumesc Pc Garage, e ultima comanda data la voi.
Locații recomandate