/Bucuresti/Magazin de bricolaj

MatHaus

Calea Vitan 112-114, București 031299, România

MatHaus
Magazin de bricolaj
3.8
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48J+3G București, România
+40 21 206 2777
mathaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Florin radu
Florin radu2 ani în urmă
Am stat 10 min p raion la sanitare, nu exista consilier.La garanție acceasi chestie,tre sa te zbați serios sa rezolvi ceva în acest magazin.nu va mai calc pragul... bătaie de joc la facturare 3 persoane stăteau d vorba și la garanție nimeni!
George Iliescu
George Iliescu2 ani în urmă
Produsele de pe site nu exista in magazin exemplu matură de paie
Personalul nu poate da indicatii clare despre produse nu se pot proba produsele daca se cere scoaterea din ambalaj personalul devine agresiv
Daniela Bratu
Daniela Bratu2 ani în urmă
La intrare se scanează certificatul verde, probabil de aceea nu e prea multa lume in magazin. Cu toate astea da impresia de părăsit. La capitolul flori in ghiveci erau majoritatea ofilite de zile bune. Cam dezordine, dar dacă ști ce vrei te duci direct, iei și pleci.
Photocetera
Photocetera2 ani în urmă
In mare am gasit ce cautam ca sa rezolv problema, tevi de cupru si fittinguri dar nu la dimensiunea pe care o voiam initial. Asa ca a trebuit sa adaptez proiectul. Tipic: nu cumperi ce vrei, cumperi ce gasesti si vezi apoi cum te descurci. Preturi cam mari in comparatie cu alte magazine pentru acelasi produs.
Emilia Vijulie
Emilia Vijulie2 ani în urmă
Aşa prezentare de produse... Bine că există şi varianta online.. Rușine. Cutii / ambalaje //produse pline de praf. Şi nu este prima experiență în acest magazin. La fel se întâmplă şi la raionul de decorațiuni interioare - fețe de pernă. La fel şi magazinul din Craiova. Te simți ca în niște depozite neîngrijite. Întotdeauna experiențe neplăcute.
Iulian Gheorghe
Iulian Gheorghe2 ani în urmă
Am comandat mai multe pachete de lambriu din pvc care vine ambalat corespunzator in carton iar cei de la Mathaus au scos ambalajul de carton de la fiecare pachet in parte si le-au pus scotch cu brandul lor. Lambriul astfel nu a mai fost protejat de ambalaj si a ajuns la mine spart si zgariat. In aceeasi comanda am comandat niste suruburi de o anumita dimensiune si mi-au venit de doua dimensiuni.dintre care jumatate din ele nu-mi sunt de folos pentru ca sunt prea subtiri. Nu am putut sa dau retur deoarece deja au intarziat o saptamana si eram in graba
Cătălina Năstase
Cătălina Năstase2 ani în urmă
Nu aveau linoleum la toate dimensiunile expuse la raion. În plus, angajata care trebuia să mă îndrume și să mă lămurească nu s-a oprit din relatarea problemelor personale câteva minute bune după ce ajunsesem la raion și o priveam semnificativ. Chiar și când am apelat la ajutorul dumneaei, a făcut-o ca și cum aceasta îi depășea atribuțiile și îmi făcea o favoare.
Valceanu gyulyano
Valceanu gyulyano2 ani în urmă
La mulți ani cu multa sănătate și fericire tuturor sărbătoriților de Sf ion care a fost mereu inposibil bună dimineața și o zi frumoasă tuturor celor care au fost distruse de constructorii bună dimineața și o zi frumoasă tuturor celor care au fost distruse de constructorii bună dimineața și o zi frumoasă tuturor celor ce au
Locații recomandate