/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Altex București Vulcan

Vulcan Value Center, Strada Mihail Sebastian Nr. 88, București 050778, România

Altex București Vulcan
Magazin de bricolaj
3.2
3 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C39F+3W București, România
+40 31 437 8312
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Nedelcu1 an în urmă
La televizoare , niște tute de vânzători, niște HABARNIȘTI. Nu recomand.
O experiență urâtă.
Stoian Valeria
Stoian Valeria2 ani în urmă
Am cerut sfatul unui angajat pt un cablu de telefon S9(35lei dar sunt si mai ieftine si mai scumpe) dar am avut inspiratia sa i rog la caserie sa ii faca proba( am mai avut surprize ca erau defecte dar nu aici). Surpriza a fost ca nu mi a dat cablul corespunzator. Deci cam nu te poti baza pe toti angajatii.
Acum cateva luni tot pt acelasi cablu (60lei)am venit si a fost ok.
Au avut angajati buni .
Cumparasem din altex plazza un laptop si nu intelegeam ce are si cei de aici m au ajutat contracost cu un windows ca pe el era unul demonstrativ. Nu mai sunt aceeasi angajati dar sunt receptivi la: a ajuta.
Marian Nancu
Marian Nancu2 ani în urmă
Bună seara, marfa nu este expusa, tot ce este pe raft nu este pe stoc trebuie sa o iei la ghici cu produsele.... Angajații extraordinar de aroganți,indiferenti,needucati.Iti vorbesc de parca ai fi ultimul amarat!!Păcat de produsele pe care le achiziționați pentru vânzare!!! Dacă nu sunt expuse ptr proba cum cumperi(ma refer la TV, boxe).La un moment dat am găsit ceva în tot haosul ala produsul nu avea preț, nu era expus și am vrut sa facem proba iar unul dintre angajații pe care l-am solicitat ne-a întrebat dacă îl cumpărăm. Pai cum cumperi ceva dacă nu îl probezi sau ma rog dacă nu îl auzi în cazul nostru. Am cumpărat produsul dar ... am plecat din magazin cu un gust amar și cu îndoieli... Îndoieli pentru ca nu mi-au fost prezentate produse asemănătoare. Trimiteți personalul la cursuri de comerț oameni buni ca la cum vorbesc cu clienții și la cum ii ignora.....
Emancipatoru
Emancipatoru2 ani în urmă
daca nu este ora de varf sa fie aglomeratie generala, foarte ok si amabil personalul, magazinul este putin cam inghesuit de marfa(nu prea ai loc printre rafturi).Am avut si o problema cu factura, dar a fost rezolvata rapid.👍🏻👏🏻preturile sunt cele de pe site.Consultanta primita foarte buna(fara a incerca sa imi bage ceva pe gat,din contra mi a fost recomandat fix ce am cerut, drept urmare am si achizitionat)A doua zi de la comanda a si sosit cu ridicare din magazin fara costuri de transport.
Ultraviolet
Ultraviolet2 ani în urmă
Vânzătorul total nepregatit. Nu cunoaște produsele și se contrazice cu clienții deși spune numai prostii. Mi se pare ireal sa ii găsești in mijlocul magazinului pe toți 10 sau cati or fi fost într o zi de duminica la servici și sa nu aibă habar de ce vând. Pe lângă asta își țin hainele personale în produsele expuse, respectiv frigidere.
Victor Anitei
Victor Anitei2 ani în urmă
Amplasat în zona Vulcan ,acest magazin este considerat cel mai mare și dotat din București. Găsești tot ce dorești tu la prețuri convenabile.
Personalul din magazin este suficient numeric,amabil și profi.
În plus parcarea generoasă este un argument în favoarea vizitarii locației.
KLA USS
KLA USS2 ani în urmă
Cei mai slab pregatiti vanzatori. I-as da pe toti afara. omo zice ca frigiderul nu are racord la apa, pe urma se uita in el si gaseste furtunul de racord. Ca sa nu mia zic ca ei isi tin hainele in frigidere. Nenorocire.
Irina Deaconu
Irina Deaconu2 ani în urmă
Personal foarte amabil gata sa ajute si sa ofere informații. Noi cautam o mașină de spălat. Ni s-au explicat detaliile caracteristicile etc. Magazinul are multe produse expuse și te poți decide ușor.
Dory dory
Dory dory2 ani în urmă
Urita experienta nu voi mai intra niciodata in magazinele lor : vinzatori needucati : am intebat pe doi vinzatori care glumeau intre ei daca aveau lampi cu acumulator ,raspuns : sint Acolo linga televizoare ,pe un altu i l intreb daca i mi recomandeaza un telefon de senior ,i mi arata vitrina : astea sint ! Deci m am dus la carfour si am cumparat tot ce mi trebuia
Locații recomandate