/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Silver Decor

Bulevardul Ion Mihalache 127, București 011179, România

Silver Decor
Magazin de bricolaj
4.8
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F379+PQ București, România
+40 21 224 3390
silverdecor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Bogdan
Adriana Bogdan4 ani în urmă
Livreaza tapet pe comanda in 5 zile de la Arte International si Omexco, colectii premium din materiale exclusiviste (lemn, metal, scoici, matase). Am mai gasit si profile decorative tip plinta din duropolimer de la Orac Decor precum si parchet stratificat din Suedia (producator Kahrs). Recomanda aceasta companie pentru produse si servicii.
Diana Monica Ivancea
Diana Monica Ivancea4 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta companie foarte bine, stiam produsele pentru ca sunt branduri foarte mari din domeniul amenajarilor interioare (in special Orac si Kahrs) dar am ramas total surprinsa de serviciile si seriozitatea echipei Silver Decor, de la consultanta, livrare si montaj (singura firma care a oferit factura si garantie pentru aceste servicii). Dupa am aflat ca echipele au fost trimise la specializare in Belgia, unde au facut anumite cursuri si sunt autorizati de producator sa monteze in toata lumea aceste produse, bravo!
ADRIANA BOGDAN
ADRIANA BOGDAN5 ani în urmă
Parchet Stratificat Kahrs si Karelia pentru care ofera montaj si garantie. Profile Decorative - plinte, scafe si cornise de la Orac Decor precum si tapet Arte International & Omexco pentru care asigura livrare in 5 zile. Recomand pentru toate serviciile, de la consiliere pana la receptia finala.
Adela Urdareanu
Adela Urdareanu5 ani în urmă
Chiar daca pretul e un pic cam mare, produsele sunt de calitate, cusaturile impecabile..sunt foarte multumita de ce am luat; chiar se vede diferenta comparativ cu ce este pe piata. Fata care se ocupa de perdele ne-a dat cateva sfaturi utile si a avut multa rabdare cu noi! Ca si minus...cred ca la acest pret ar trebui inclus si transportul si montajul
Contact TapetShop
Contact TapetShop5 ani în urmă
Parchet Stratificat Kahrs & Karelia. Montaj asigurat + garantie reala 10 ani!
Carmen Dragos
Carmen Dragos2 ani în urmă
Produse de foarte mare calitate, in special toata gama de profile decorative de la Orac Decor - Belgia. Am comandat plinte si cornise pentru care am solicitat montaj iar la final proiectul meu a fost realizat 100% conform randarilor trimise de designer. Recomand oricand acest showroom pentru tapet, profile decorative si parchet stratificat!
Armand Cristian Gariuta
Armand Cristian Gariuta2 ani în urmă
Recomand aceasta companie pentru produsele deosebite, in special parchetul stratificat de la Kahrs & Karelia! Asigura montaj autorizat de producător și oferă garanție reala de 10 ani!
Florian Surghie
Florian Surghie2 ani în urmă
Am asteptat sase luni dapa niste treapadusi. Au venit baietii de la Orac Decor si au rezolvat problema in 30 de minute. Sunt cei mai buni! Recomand!
Locații recomandate