/Bucuresti/Magazin de biciclete

Veloteca

Șoseaua Iancului 94, București 021727, România

Veloteca
Magazin de biciclete
1.9
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4RV+WR București, România
+40 720 606 300
veloteca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius1 an în urmă
In 2023 lucrurile nu mai stau asa bine cum statea in 2019, nu-i asa Veloteca? Ei bine, comportamentul vostru josnic, prefacutul ca nu ati facut nimic si faptul ca aveti apucaturi de mare magazin cand aveti datorii cu duiumul si voi sunteti la aceleasi venituri ca in 2013 pentru ca va scufundati incet incet...ce sa spun, faliment usor bai magazinul lu' peste!
Mihai Stan
Mihai Stan2 ani în urmă
Îți dai seama ce fel de magazin este acesta doar din stilul de gaslight prin care răspunde la review-urile negative, cuvinte de genul: “Nu ați fost la magazinul nostru, totul este perfect aici, nu mai inventați.”
Departamentele de social media și customer service sunt punctele voastre forte, ironic desigur😪
Okaziebuna
Okaziebuna2 ani în urmă
Wow, dar se pare ca toata turma acelui individ (care nu demult injura pe toti in trafic) a facut linsaj, vrea sa faca legea prin interpusi in mediul privat?
Raresv1
Raresv12 ani în urmă
Foarte prost, am cumparat un portbagaj dar si un cric. Portbagajul un Merida Silex si un cric woom 4-5, cricul a lu am luat foarte bine doar ca mi a sarit pe drum, suruburile foarte prost puse nu l am mai gasit, portbagajul a fost foarte bun doar ca a fost prafuit zgariat si cu suruburi de foarte proasta calitate, zici ca erau de plastic. Multumesc
RiflemanRo Rifle
RiflemanRo Rifle2 ani în urmă
Am vazun un clip pe youtube cum ati agresat un client,va ofer o stea si nici nu voi trece prin magazinul dvs...în urmatorii 2-3 ani.Spor la remediat problemele de comunicare.
Gabriel Iofciu
Gabriel Iofciu2 ani în urmă
Nu pot da 0 stele asea ca am sa dau 1 stea .

service-ul niciodata nu se face pe loc
totul se face cu programare cand vine vorba de service .

Piesele de pe site nu exista in magazin, multe din ele , totul se face pe comanda .

daca vrei sa iti rezolvi o problema cu o bicicleta sau cu o piesa iti ia 3 zile sa comanzi piesa si alte cateva in functie de problema pe care o aveti .
Robert stanciu
Robert stanciu2 ani în urmă
Am mers inmagazin pentru a cere informatii si cumpara cateva piese pt bicicleta mea. Personal foarte nervos, badaran as putea spune. Se comporta urat cu tine ca si cum ai fii un neica nimeni. NU RECOMAND! Ma intreb cum se comporta cu tine la serviciile postvanzare (garantii etc). Sfatul meu este sa mergeti sa cumparati de la alte magazine. Asta ca sa nu aveti bata de cap dupa fara rost.
CG SnK
CG SnK2 ani în urmă
"Magazin de 15 ani pe piata " , ma apuca rasul :))) , chiar aveti o problema cu toti angajatii / directori / patroni , chiar o problema destul de mare / Personal de tot rasul , nu dau multe detalii despre ce-am patit ca nu imi bat capul cu oameni de nimic si egal cu 0 , dar nici o stea nu ar merita aceasta firma :)
Daca imi raspundeti la acest review cu injuraturi sau amenintari , se vede cat de buni sunteti ! Hai pwp ;)
Stefan Axinte
Stefan Axinte2 ani în urmă
Desi putin temator dupa vizualizarea recenziilor, am comandat o bicicleta. Desi initial mi-au zis 3 zile, a doua zi bicicleta era montata si ma astepta. Nota 10 cu multumiri.
Locații recomandate