/Brasov/Magazin de biciclete

DEICHMANN

Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

DEICHMANN
Magazin de biciclete
4.1
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJCC+72 Brașov, România
+40 799 803 915
stores.deichmann.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Oana Cojocaru
Oana Cojocaru2 ani în urmă
Păcat de casieră -foarte drăguță și amabilă, dar paza lasa de dorit-jigneste si vb urât
Ferencz Toth
Ferencz Toth4 ani în urmă
Am cumpărat soției o pereche de balerini și a doua zi când ia purtat i-au făcut rană la picior, iam și dus înnapoi în magazin. Mi sa spus că nu îi pot primi înnapoi că au fost purtați iau luat și leau trimis să le facă o expertiză. Bineînțeles că rezultatul nu a fost favorabil pentru noi. Așa că am rămas cu o pereche de balerini care nu se pot folosi. În concluzie magazin de c...t! Nu cumpărați nimic de la ei că dacă aveți probleme nu vă primiți banii înnapoi!
Florin Asavei
Florin Asavei4 ani în urmă
O politică de retur extraordinar de proastă, aproape inexistentă. Mereu e doar o casă deschisă și merge extrem de greu. Am cumpărat niște ghete marca FILA care s-au rupt în 2 zile(lucru care se mai întâmplă) și nu s-au putut schimba decât după 3 săptămâni de amânări și "dat jet". Angajații spuneau că trebuie să vorbească cu managerul (pt niste amărâte de ghete), ăla nu răspundea la telefon(cică), după a doua vizită cu ghetele in magazin și după ce au zis că trebuie să vorbească cu producătorul să vadă dacă nu cumva e defect de fabricație, a trebuit să facem un pic de circ și s-a rezolvat. Nu o sa mai cumpar nici măcar șosete din magazinul ăsta.
Natalia Gonta
Natalia Gonta5 ani în urmă
Gențile si pantofii cumpărați de acum 2 ani ma tin si acum, deci e un raport pret calitate foarte bun.
Crov CHr
Crov CHr6 ani în urmă
Singurul loc unde am fost controlat in pungile de cumparaturi daca am furat din magazin.
Nu ma deranjeaza deloc. Femeia de la securitate si-a facut datoria cu f mult bun-simt pe un subiect sensibil.
Preturile 7/10
Produse 9/10
Personal 10/10
Andrei BS
Andrei BS2 ani în urmă
Mult respectatei Deichmann,

Atunci când vindeți pantofi bărbătești de unica folosință, nu ar strica sa menționați acest lucru CLAR, ca să știe orice client ce cumpăra.
Găsesc inadmisibil sa vindeți pantofi cu care sa nu poți merge. Dar dacă sunt de unica folosință, da, nici nu trebuie sa mergi.
Doar tembel sa fiu sa mai cumpăr de la voi.
Dacă vrei să-ți bați joc de banii tai, cumpăra de la deichmann (intenționat scris cu d, pe măsură calității îndoielnice a produselor vândute și respectului manifestat față de clienți).
Bogdan Mincu
Bogdan Mincu2 ani în urmă
Un magazin de incaltaminte decent. Incaltaminte destul de buna pentru barbati, pentru femei dar si pentru copii. Preturile sunt acceptabile... nici prea mici dar nici, dar nici chiar omoratoare. Modelele sunt chiar ok, tin pasul cu moda si sunt si destul de rezistente.
Jakub Caldarar
Jakub Caldarar2 ani în urmă
Seful de Magazin Dana Onae a avut o abordare foarte urata si incomoda fata de mine si prietenele mele. Nu a stiut sa imi vorbeasca pe un ton civilizat si mi-a vorbit foarte arogant. Deichmann Coresi.
Locații recomandate