/Brasov/Magazin de biciclete

CUB Bike Service

Bulevardul Garii 38 Bl 227 Sc. A, parter, Brașov 500227, România

CUB Bike Service
Magazin de biciclete
4.7
39 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MJ5C+54 Brașov, România
+40 727 133 521
cub.eco
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 10–18
Mirecuri: Închis
Joi: 10–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex1 an în urmă
CUB -- Curier Urban pe bicicletă. De fapt singura bicicletă pe care sunteți capabili să o reparați este chiar bicicleta de oraș. La treburi mai serioase o luați rău pe miriște și nu gândiți înainte de a monta o piesă : dacă e bună, dacă nu e bună, dacă se va bloca sau nu în timp...

Nu contează,
CUB montează.
Bani să iasă
Și fraierul pleacă acasă.

Mergi la CUB, plătești, apoi când pleci într-o tură mai serioasă să rămâi cu bicicleta în drum la N km de casă. Că te cheamă ei înapoi, zice că remediază problema, când ei nu știu ce piese să monteze pe bicicletă astfel încât să nu pună omul în situații proaste. Și, de asemenea, nu reflectă dinainte o posibilă problemă care ar putea apărea după intervenția făcută de ei.

Gen : "Hei, omule! Dacă montezi piesa cutare posibil să ai următoarele probleme SAMD". Dar ei preferă să îți pună la bicicletă ce au pe stoc, chiar dacă piesa e bună sau nu, în loc să îți zică exact de ce ai nevoie. Tu, biciclist începător care știi doar să te dai, normal că nu îți dai seama ce a făcut el ( mecanicul) pe acolo. Lași bicicleta pe încredere crezând că este mecanic priceput ca mai apoi să pleci în tură încrezător și să rămâi cu bicicleta în drum. Te afli departe de casă, nu ai tren și nici un prieten disponibil să vină după tine cu mașina. Ce faci în această situație?
Mergi pe jos! În loc să te bucuri de bicicleta ta servisată de un mecanic "priceput", tu o dai pe lângă până acasă și oarecum te frustrează când vezi alți bicicliști trecând pe lângă tine. Bineînțeles, ei pe bicicletă și tu pe lângă pentru că ți-a trebuit să duci bicicleta la CUB. Și parcă, din senin, nu mai exiști nici pentru acei bicicliști care trec pe lângă tine și cu toate că te vede mergând pe lângă bicicletă, dar nimeni nu oprește să te întrebe " dacă ești bine sau dacă ai nevoie de ajutor?!?!? ". Ciuciu, ești doar tu. Ajungi acasă frustrat, plin de nervi și cu o durere de picioare îngrozitoare. Iar încrederea în mecanicul din vina căruia s-a întâmplat asta este pierdută considerabil și nici scuzele de rigoare din partea sa nu te mai încălzește cu ceva.

Și bineînțeles vei ajunge la alt mecanic sa monteze piesele potrivite , probabil cel la care mergeai inainte și care făcea treaba bună la bicicletă , însă ai vrut să încerci și serviciile altora. Dar uite așa iese un mare fâs, cum a ieșit în cazul meu.
Ce am scris mai sus de fapt este experiența trăită de mine cu acest CUB Bike Service și rezultatul serviciului oferit de către ei.
Ce sa zic, mulțumesc pentru cei 30 km pe care i-am făcut pe jos din Zărnești până acasă.
Mihai Biro
Mihai Biro2 ani în urmă
Un service foarte bun il recomand
Alex Dobrin
Alex Dobrin2 ani în urmă
Cam aiurea sa mi se rezolve o problema minora la frana si janta de pe față a bicicletei, ca dupa 20 de km făcuți cu ea doar pe șosea să revină exact aceeasi problemă. Prefer sa-mi duc bicicleta la un service odata la cateva luni, nu saptamanal
Diana Novac
Diana Novac2 ani în urmă
Foarte misto si prompti baietii de la service. Am si cumparat o bici de acolo si am si reparat una. Servicii exceptionale. Il recomand pe Cezar cu drag!
Tiberiu Ciorăscu
Tiberiu Ciorăscu2 ani în urmă
Mi.am reparat bicicleta foarte rapid si fara sa astept 2 saptamani pentru o programare, recomand!
Aureliann70
Aureliann702 ani în urmă
Prompți și de calitate. Deși m-am "băgat" în față cu o urgență (având 2 spițe rupte), băieții au fost foarte amabili și au rezolvat problema precis și în timp util. Recomand!
Mihai Marian
Mihai Marian2 ani în urmă
Servicii excelente! De acum doar aici imi voi repara bicicleta!
Alex nk
Alex nk2 ani în urmă
Cand ai nevoie de service, iti rezolva problema pe loc, fara amanari, programari, etc. Preturi foarte bune
Mihai Santa
Mihai Santa2 ani în urmă
cuvete schimbate, transmisie reglata, schimbat plăcute, totul super rapid și profi. bicla de oraș e numai buna de pedalat!
Locații recomandate