/Brasov/Magazin de biciclete

LikeBike, e-bike rental in Brasov

Strada Printre Grădini 41, Brașov 507055, România

LikeBike, e-bike rental in Brasov
Magazin de biciclete
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHHF+MV Brașov, România
+40 730 207 722
likebike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandr u
Alexandr u2 ani în urmă
Am inchiriat 10 biciclete si am mers pana in Poiana, dupa care am coborat pe asfalt 15 km pana in Brasov, foarte tare am folosit bateria si am ajuns inapoi cu 50% foarte tare ! Recomand !
Vlad Vieru
Vlad Vieru2 ani în urmă
Super tare!!! Se merită! Mult mai frumos decât mă așteptam!
Mariana Botezatu
Mariana Botezatu2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, organizare eficienta și emoții de nedescris. Recomand! +ofertele lor nu pot fi refuzate, sunt prea bune. 🚲🔝
Bogdan-Vladimir D
Bogdan-Vladimir D2 ani în urmă
Merita incercat, noi am urcat pana in poiana brasov pe drumul forestier si am coborat pe sosea spre brasov si a fost super. Prin oras te poti plimba lejer cu ele.
Leti benicean
Leti benicean2 ani în urmă
Minunata experiență! Pret corect, biciclete de calitate , foarte bine intretinute . Optiunea perfecta pentru explorarea atat a zonei urbane cat si a celei montane. Recomand cu drag , promptitudine si seriozitate ! Multumim !
Andra Iacob
Andra Iacob2 ani în urmă
O experiență super, recomand cu încredere, un om deosebit, iar cât despre biciclete nu mai exista nimic de spus decât că sunt deosebit de bune și super ușor de controlat, la un preț accesibil 🤗
Boris Dabija
Boris Dabija3 ani în urmă
Am trăit o experiență extraordinară cu @LikeBike.ro. Bicicletele electrice de la @LikeBike.ro rămân cea mai bună opțiune pentru explorarea regiunilor montane, urbane și a parcurilor atât pentru sportul extrem cât și pentru plimbări în liniște. Efortul din timpul explorării pentru mine au fost reduse considerabil. Fără o bicicletă electrică nu cred să fi reușit atingerea acelor altitudini. Recomand cu încredere!!!
Iurtuc-Boincean Dmitrii
Iurtuc-Boincean Dmitrii3 ani în urmă
Daca aveti drum prin Brasov, va recomand sa inchiriati o bicicleta de la ei si sa faceti o tura prin munti. Veti primi o placere deosebita si emotii care cu greu se vor sterge din memorie.
Au o echipa de nota 10.
Locații recomandate