/Brasov/Magazin de biciclete

BikeServ

Strada Oașului 14, Brașov 500209, România

BikeServ
Magazin de biciclete
4.7
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ45+54 Brașov, România
+40 799 554 045
bikeserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan badea
Bogdan badea2 ani în urmă
Personal amabil si foarte parolist. Am primit gratuit informatii sfaturi de intretinere Bicicleta a fost gata chiar mai repede de termenul comunicat.
Recomand !
Florin Ciupitu
Florin Ciupitu2 ani în urmă
La prima vedere pare un tip scortos, dar ai nevoie de puțină diplomatie cu el si se rezolvă problema.
Remus Cazacu
Remus Cazacu2 ani în urmă
O surpriză foarte plăcută.
Service prompt, peste așteptări. Multă amabilitate și profesionalism. Voi reveni.
Sora Catalin
Sora Catalin4 ani în urmă
O colaborare foarte buna!
Chiar daca uneori era foarte ocupat, a reusit sa rezolve toate problemele cu care m-am dus, cu amabilitate.
Oricare au fost motivele vizitelor la BikeServ, intotdeauna, rezultatele au fost de calitate, in timp record, as putea spune.
Recomandari utile si servicii profi la preturi decente.
Franga Marius
Franga Marius5 ani în urmă
Inca de la deschidere, Bikeserv este pentru mine prima optiune atat in materie de service, cat si de achizitie de componente si accesorii pentru bicicletele familiei mele, totul transparent si la preturi mai mult decat decente. Consultanta la superlativ si service-ul la rang de arta suprapuse pe o comunicare deschisa si insotite de recomandari de mare ajutor sunt motivele pentru care revin. Mai poti sa vrei ceva in plus? Multumesc frumos! :)
Aici KaZLo
Aici KaZLo2 ani în urmă
Nu recomand deloc , am fost pentru un simplu reglaj de schimbator , mi a facut mai rau , mai bine o lasam asa , acum imi sare de pe o foaie pe alta , imi trozneste transmisia ... ori graba ori habar n-au ce fac acolo .

Edit * Nu am spus ca am fost luna asta , oricum ce relevanta are ? Ideea e ca am fost si mi s-a parut bataie de joc , nu am de gand sa revin sa reglementati nimic , eu sau oricare din clienti , nu face nimeni drumuri de 10 ori pentru o chestie minora care putea fi rezolvata din prima usor si simplu de catre un service care stie ce face , am rezolvat la oameni seriosi problema si la un cost mult mai mic .
Succes si spor !
Andrei Aurel Hodorogea
Andrei Aurel Hodorogea2 ani în urmă
Long story short: dupa ce am avut parte de cea mai proasta experienta ca si client la playbike ( am mers acolo sa iau o bicicleta care pe site era la un pret iar la fata locului aproape dublu + un vanzator total dezinteresat si plictisit de existenta), am cautat pe maps un magazin de biciclete specializat. Voiam neaparat sa imi iau bicicleta in ziua aia. Recenziile mega pozitive ale acestui service m-au incurajat sa fac si eu o vizita d-lui Andrei. Dedicatia lui pentru biciclete si politetea fata de clienti, la care adaugam faptul ca are in repertoriu biciclete si accesorii la un raport-pret calitate imbatabil, il fac unul dintre putinii specialisti (in adevaratul sens al cuvantului) ramasi in Brasov.
Cosmin Polifronie
Cosmin Polifronie2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite. Am achizitionat o bicicleta noua de la un alt magazin online si am adus-o pentru o verificare initiala inainte de a o lua pe munte. Am venit intr-o perioada foarte aglomerata in care restul magazinelor mi-au dat un termen de 2 saptamani pentru intrarea in service.

Aici am fost rezolvat in 2 zile cu un pret foarte bun.

Am achizitionat si cateva echipamente de la el (pompa cauciucuri, pompa suspensie, vesta reflectorizanta, lumini fata+spate) si sunt foarte multumit de ele.

Sigur mai vin! :)
Locații recomandate