/Brasov/Magazin de biciclete

FUNsy Outdoor Activities

Pensiunea - Cetatea Carului, DN73 53, Moieciu de Sus 507132, România

FUNsy Outdoor Activities
Magazin de biciclete
5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F8F2+F7 Moieciu de Sus, România
+40 744 332 234
funsy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Feodot Bogdan
Feodot Bogdan2 ani în urmă
Prima oara cand am mers cu o bicicleta electrică si mi-a placut enorm de mult. Plus traseul pe care l-am facut a fost foarte fain!
Stefan Ioan
Stefan Ioan2 ani în urmă
Mircea ne-a închiriat două biciclete și am petrecut o zi superbă.

Bicicletele sunt foarte bune, iar traseele minunate.
Ligia Gurau
Ligia Gurau2 ani în urmă
Am avut parte de o zi super activa, cu un traseu mai frumos decât ne-am putut imagina. Am ales sa mergem pe traseul Piatra Craiului, recomandat de Mircea, un ghid excelent, cu povestirile locului la el, cu sfaturi, răbdare si vibe pozitiv, un adevărat iubitor de natura. Îl recomand oricui dorește o zi de neuitat și sa descopere locuri unde cu greu ai ajunge fără e-bikes, Mircea le știe pe toate!
Am ales sa fac un cadou iubitului meu aceasta experiența și de fiecare data când vorbim de ziua respectiva, ii apare un zâmbet imens pe fata. Ne bucuram ca am ales Funsy și cu siguranța vom reveni ❤️
Marius Gidileanu
Marius Gidileanu2 ani în urmă
Plimbarea cu bicicletele a fost extraordinara - am vazut locuri superbe, am ales traseele potrivite in functie de vreme, iar Mircea ne-a zis multe povesti de-ale locului. A fost nu doar o plimbare cu bicicleta, ci o intreaga experienta de cunoscut imprejurimile, relaxare si incantare.
Initial am dorit doar sa inchiriem niste biciclete normale sa ne plimbam prin imprejurimi, insa va pot spune ca avandu-l pe Mircea alaturi si fat e-bikes a fost mult mai placut si am cunoscut locuri frumoase in toata zona aceea incredibila.
Abia astept sa ne intoarcem la vara!
Anca Lupu
Anca Lupu2 ani în urmă
O experienta unica alaturi de un ghid exceptional. Mircea e super de treaba, cunoaste imprejurimile si ne-a insotit pe trasee de pe care am putut admira peisaje fantastice. La inceput am crezut ca, chiar si bicicletele electrice implica un oarecare efort, dar ne-am intors relaxati si mai odihniti ca niciodata. Cu un efort minim am explorat locuri la care nu ne.am fi gandit vreodata ca vom ajunge.
Diana A
Diana A2 ani în urmă
A fost o experienta minunata, noua ne-a placut tare mult. Sirnea este o locatie de vis, un loc mioritic autentic: munti, paduri, vai..sunet de talanga. De asemenea, este usor sa explorezi pe e-bike, am facut fata cu brio desi nu mai mersesem de mult pe bicicleta. Recomand! Multumim mult 😀
David Ghioltan
David Ghioltan2 ani în urmă
O experienta super faina! M-am simtit senzational. Recomand tuturor persoanelor care trec prin zona sa incerce aceasta experienta. Traseul a fost plin de peisaje extraordinare si ownerul, Mircea, un ghid si un om de nota 10. Cu siguranta voi reveni sa parcurgem celelalte trasee cu prima ocazie cu care ma voi intoarce in zona.
Lorena Davidel
Lorena Davidel2 ani în urmă
Înainte de lecțiile de schi primite de la Mircea credeam ca este foarte greu să schiezi, aproape imposibil. Acest monitor are foarte multă răbdare și reușește să ofere sfaturi și să te învețe tehnici specifice, în așa fel încât la finalul primei lecții reușești să cobori pe schiuri pârtia fără ajutor. Nu se compară cu niciun fel de tutorial de pe internet. Recomand!
Locații recomandate