/Brasov/Magazin de biciclete

BikeLab

Strada Carpenului Nr.3, Brașov 500256, România

BikeLab
Magazin de biciclete
4.7
120 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JJP6+92 Brașov, România
+40 770 969 923
bikelab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex1 an în urmă
Las asta aici ca si cadou de pus sub brad.

Ca in vremea comunismului am ajuns, cel puțin după ultima experiență cu acest magazin/atelier numit BikeLab. Victor proprietarul care mi-a dat BAN in magazin/atelier după o colaborare de 2 ani timp in care am investit mulți bani in piese, accesorii, revizii, upgrade-uri la bicicleta, anvelope, etc și mereu totul s-a făcut pe bani și nimic gratuit. Si m-am trezit peste noapte interzis in magazin/atelier, proprietarul punând la înaintare că are dreptul de a-si selecta clientela după ce i-as fi jignit într-o postare pe Facebook un "prieten" de al său de biciclit, prieten care s-a crezut zmeu pe potecile din pădure si s-a accidentat grav din vina lui ca nu știa sa se dea, si nu din vina mea. Nu înțeleg de ce oamenii reacționează astfel când spui adevărul?

Eu care am fost prea obiectiv la anumite aspecte si care probabil am deranjat câteva persoane cu cele menționate de mine ( adevărul - de acolo si polemica care s-a iscat pe Facebook si amenințări pe care le-am primit mai târziu în privat de la x bicicliști ofensați - de mare comunitate unită ce suntem 😑 wow ) , proprietarul a ales să îmi dea BAN în magazin/atelier si totul din răzbunare întrucât dânsul nu a găsit altă armă pentru a mă ataca decât această mișcare. O mișcare de om laș, consider eu.
Ultima vizită in magazin si ziua în care mi-a fost adus la cunoștință acest aspect, am fost tratat ca un cerșetor dat faptul că am fost client care am făcut ceva vânzare magazinului. Client care mai si plănuiam să cumpăr bicicletă nouă de la ei.

Cu o luna înainte de acest incident am fost cu bicicleta in service-ul aceluiași magazin ( unde intenționat sau din greșeală nu au centrat una dintre roți deși am plătit pentru amândouă - in fine ), dar nimeni nu mi-a spus nimic "că nu mai am ce căuta pe acolo". Si atunci am plătit 100 euro doar pentru service. Poate roata care nu a fost centrată sau a fost centrată superficial , poate toate acestea erau un semn prin care îmi arătau că prezența mea deranjează si nu aveau curaj să îmi zică in față.

O luna mai târziu să fiu interzis in atelier din răzbunare. Ca service mereu am fost mulțumit, excepție ultima dată când roata nu a fost centrată ( ce azi consider lucru făcut intenționat). Însă degeaba se chinuie sa faca treabă buna, sa atragă clienți, dacă mai târziu din frustrare/răzbunare sa refuze clienți fideli. Si totul pentru ca am avut dreptate.

Dar ce nu știe Victor, ca sunt și alte magazine si ateliere in care pot repara bicicleta si/sau de unde pot cumpăra piese, cu proprietari care sa nu mai ia atât de personal tot ce se scrie pe social-media. Si degeaba încearcă să se arunce vina tot pe mine, cu capturi de ecran din nu știu care conversații ( care a fost cu referire la general, oricum) , întrucât eu am mers la BikeLab sa cer un serviciu pentru care in schimb am plătit o sumă de bani ( si uneori nu chiar deloc mică). Dar in viață când uiți de unde ai plecat, uiți si cine te-a susținut ca tu sa te ridici "de ai ajuns si in top 100 nu știu ce" , ajungi sa te crezi atât mare și important până in momentul acela de a trata ca cerșetori clienți fideli.
E frumos așa?

Eu nu urăsc pe nimeni pentru alegerea făcută, vreau doar sa știe si alții experiența mea avută cu acest magazin/atelier.
Chiar recomand magazinul si atelierul aici fiind mai mult ca în politică : dacă ești pe placul proprietarului, poți rămâne client și ani. Dacă ești prea obiectiv ca mine și lovești cu adevăr, vei ajunge sa primești chiar BAN.

Că doar așa e viața, iar ca să o duci bine într-o țară ca România trebuie să înveți să pupi pe șef in anumite părți, in caz contrar ajungi să fii izgonit, dat deoparte si totul pentru că ai îndrăznit să îți spui opinia. Exact ca in politică, cum am specificat mai sus. Iar Victor cam uită că suntem in România si nu in Coreea de Nord. Si probabil, după ultima experiență avută cu ei, Victor mi-a arătat adevărata lui față. Dar la fel si eu știu să îmi arăt adevărata mea față, deoarece nu sunt nici chiar preșul de la intrare pe care te ștergi doar când îți amintești.
VI MMIV ROME
VI MMIV ROME2 ani în urmă
Baietii sunt buni meseriasi, chiar foarte buni.Pe partea de service chiar ii recomand.Dar comportamentul...tipul de la casa are un comportament destul de agresiv si vorbeste cu superioritate.Ii recomand cu caldura sa citeasca codul bunelor maniere, deoarece cel putin in prezenta mea s-a comportat mizerabil.Nu vor sa lucreze cu componente din alte magazine, doar cu ce au ei pe stoc(destul de saracacios de altfel).Le-am spus de o componenta ca se gaseste la Probike, iar el mi-a recomandat flegmatic si sictirit sa imi repar bicicleta acolo, de parca nu era si in interesul service-ului prestarea de servicii.Lucrarea in service chiar a iesit buna, si pretul a fost unul destul de mic, dar comportamentul tipului de la vanzari m-a determinat sa las o stea.Incepeau imediat sa se transforme in Veloteca.In locul acestui magazin recomand sa mergeti la Playbike,chiar daca sunt mai scumpi, au si mai multe produse pe stoc, iar angajatii nu se comporta de parca imediat te injura.Dupa cate review-uri bune am citit, chiar am fost profund dezamagit si scarbit de acei oameni.Dezamagitor!
Cosmin Muresan Trainspotting
Cosmin Muresan Trainspotting2 ani în urmă
Un service de nota 10. Felicitari pentru promptitudine.
Iosif TheRocker
Iosif TheRocker2 ani în urmă
Profesionisti! Baietii sunt super de treaba, stiu meserie! Am avut de schimbat rulmentii la o roata de spate (roata de competitii, nu orice) , totul a mers rapid in conditiile in care aveau si alte treburi de facut, programari, etc etc! Recomand!
Vasile adrian
Vasile adrian3 ani în urmă
baieti buni, meseriasi , recomand pentru toata lumea, am reparat o bicicleta univega (butucul, franele) si am montat o bika noua pentru garantie nota 10+
Militaru David
Militaru David2 ani în urmă
Cel mai bun magazin de biciclete din Brasov. Service rapid, preturi mici si consultatii cu profesionisti adevarati
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Niște oameni și niște servicii de nota 1000.
Piese de calitate buna și sut foarte rapizi la service.
Și si-au ales bine locația.
Recomand cu multa încredere.Bravo băieți nota 1000.🤙
Gabriel Biliboc
Gabriel Biliboc2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile service, preturi si atitudine.
Ivan Ionut
Ivan Ionut2 ani în urmă
Este a doua oara cand am apelat la serviciile lor, o echipa tanara, modesta, cu bun simt! Preturile sunt rezonabile! Mult success!
Locații recomandate