/Brasov/Magazin de biciclete

Jumbo

Calea București 168, Brașov 500299, România

Jumbo
Magazin de biciclete
4.2
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJGV+PP Brașov, România
+40 268 401 601
corporate.e-jumbo.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Gabriela Strafalogea
Gabriela Strafalogea2 ani în urmă
Prima și ultima experiență în Jumbo Brașov. Fericirea celor în căutare de cadouri se traduce prin purtarea măștii sub barbă, sau lipsa acesteia. Nu am auzit pe cineva care să-i ia la rost pe tupeiștii care te sfidează pe tine, prostul ascuns până la ochi în spatele măștii obligatorii( sau nu?)
Camelia Gradinaru
Camelia Gradinaru2 ani în urmă
Cred că așteptările mele au fost mult mai mari decât oferta magazinului. Prețuri duble la ornamentele de Crăciun față de alte magazine. Sistemul lor de a străbate toată incinta până la cassa de marcat m-a determinat să renunț la multe produse. Jumbo este ok, eu greșesc că merg acolo.
Ana
Ana2 ani în urmă
Magazinul are toalete doar la parter, ceea ce este un mare neajuns dacă ai nevoie când te afli la etaj. Iar dacă ai un copil cu tine, mersul la toaletă este o adevărată provocare. Apoi, toate acele mutări dese, sunt destul de aiurea.
Partin Linda
Partin Linda2 ani în urmă
Hypermarket cu o gama variata de jucarii,papetarie, vesela, decoratiuni.Gasesti cam tot ce iti trebuie in casa si nu numai. O gama foarte variata de produse la preturi acceptabile. Ca si calitate unele sunt ok altele chinezarii, dar poti face diferenta cu ochiul.
Ca minus ar fi faptul ca este organizat ca un labirint, o data intrat trebuie sa parcurgi tot magazinul inclusiv etajul ca sa ajungi la casele de marcat.
Recomand mai ales doamnelor obsedate de vesela si decoratiuni.
Nu recomand domnilor sa le insoteasca pe doamne pt ca vor petrece minim 3 ore in magazin.
Ionut Durbaca
Ionut Durbaca2 ani în urmă
Un magazin foarte mare cu mii de jucării și articole pentru gradinarit,o gama larga de produse pentru casa,scaune,sezlonguri,piscine din plastic dar și articole de imbracaminte și încălțăminte.Produsele sunt de o calitate bună și au un preț accesibil pentru toată lumea.Ajunsi acolo imposibil sa nu plecați cu căruciorul plin de jucării.Spor la cumpărături...
Nimeni
Nimeni2 ani în urmă
Chinezarii scumpe care le poți găsi mai ieftin în alte parti .plus ca am luat teapa cu articole deteriorate. Angajații made in "tarla"
fără 7 ani de acasa .o mizerie ordinara de magazin.
MrGogoloi
MrGogoloi2 ani în urmă
Nu este legal sa folosiți caractere atât de mici pe factura! . Am rugat fetele de la informații sa identifice produsul din cos fără sa folosească aparatul de scanat. Nu au reușit în 5 minute 3 fete. Dacă cumpăr 3 modele de rame foto nu am cum sa le deosebesc
Alin Costache
Alin Costache2 ani în urmă
Am cumparat o jucarie pentru cel mic care s-a dovedit, la casa, ca e sparta. M-au pus sa ocolesc, iar tot magazinul. Jucaria era la inceput de “labirint” si lor le-a fost lene sa o aduca. Puneti oamenii sa mearga tot magazinul pentru orice!
Locații recomandate