/Brasov/Magazin de biciclete

Sport Guru

Strada Mihai Viteazul 42, Brașov 500187, România

Sport Guru
Magazin de biciclete
4.7
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ42+54 Brașov, România
+40 374 800 300
sportguru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciobanu Veronica
Ciobanu Veronica2 ani în urmă
Buna ziua, am avut o experienta total neplacuta avand in vedere ca am dat o comanda de geaca Spyder multicolora si s-a adus una alba, geaca era venita in magazin si nu m-a anuntat nimeni, tot eu am sunat si mi s -a zis ca a fost contactata atat pe email cat si pe telefon, lucru care nu s-a intamplat. Dezamagita total de servicii!
Nicolae Deaconescu
Nicolae Deaconescu2 ani în urmă
Foarte plăcută experiența din magazin, d-șoara care și-a făcut timp pentru mine a avut o super răbdare, mi au dat factură repede, plus foarte multe explicații datorită faptului că sunt începător, magazin foarte fain și bine aprovizionat, recomand cu drag, iar hoka 8 clifton sunt perfecți pentru asfalt în viziunea mea :D o să le mai trec pragul cu siguranță, pentru un ceas garmin :D
Razvan Ionut
Razvan Ionut2 ani în urmă
Scump și atitudine cam aroganta/nepasatoare a lucrătorilor. In general in acest gen de magazine ma aștept sa fie mai serviabili ai prietenoși. Plus sa fie doxa de specificații in ceea ce privesc produsele lor. Nu sunt genul care are nevoie de asistenta permanenta in magazin dar in momentul când cer informații despre un produs ma aștept ceva mai multa implicare nu răspunsuri doar de genul Da/Nu și avem doar ce vedeți pe raft. In definitiv las o groaza de bani la voi măcar faceți ma sa ma simt bine in magazin chiar dacă produsele știu ca sunt calitative. Și mai faceți niște studii de piață, unele produse sunt cu mult mai scumpe la voi decât la altii, vb despre același produs.
Ovidiu Cladoveanu
Ovidiu Cladoveanu2 ani în urmă
Am cumpărat o pereche de Mizuno Wave Skyrise. Foarte mulțumit. Băieții m-au ajutat să iau decizia cea mai bună,după ce am pus 100 de întrebări. M-am bucurat că au fost disponibili pentru nevoile clientului. Deși pare logic,nu peste tot întâlnești o disponibilitate așa cum ar trebui. Sunt locuri de parcare chiar langa intrarea magazinului. Bani sa ai, restul se rezolvă :)
Andy and Simo
Andy and Simo2 ani în urmă
Dezamăgit de neseriozitatea celor de la Sport Guru din Brașov privind onorarea comenzilor online promise...
Am comandat în data de 10.02 un Garmin Fenix 7X Sapphire. Pe site eram informat că începând cu data de 11.02 ora 15 ceasul o să fie disponibil în magazin, iar telefonic am fost informat că în maxim 48 de ore o să-l primesc... Azi suntem în data de 15.02 și încă nu am intrat în posesia comenzii... Așa cum spuneam, dezamăgit, iar pe viitor acest magazin nu o sa mai fie o opțiune pentru mine ca și client.
Vali raz
Vali raz2 ani în urmă
Super! Era si timpul ca in cel mai primitor oras pentru sportivi ,din Romania sa se deschida si cel mai primitor magazin pentru sportivi, din Romania.
VI MMIV ROME
VI MMIV ROME2 ani în urmă
Foarte incantat de acest magazin,am comandat de la ei o pereche de genunchiere Poc,care au venit foarte repede, iar produsul este extraordinar de calitativ.Domnisoara de la relatii cu clientii este de asemenea foarte draguta si calma.Chiar va recomand acest magazin!
Vlad Nechita
Vlad Nechita2 ani în urmă
Salutare! Personalul magazinului foarte ok, cu recomandări foarte bune calitate preț.
Locații recomandate