/Brasov/Magazin de biciclete

Pro Bike

Strada Nicolae Titulescu 2, Brașov 500010, România

Pro Bike
Magazin de biciclete
4.3
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX4+6W Brașov, România
+40 722 446 060
probike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Musat
Marius Musat2 ani în urmă
95 RON doar pt reglaje mi se pare f mult. Un meserias, asa cum cred ca este mecanicul de la magazis, face aceste reglaje in max 10 min...am fost la stomatologi care lucreaza mai ieftin pe ora.
Imi pare rau, mi-am schimbat parerea, apreciasem initial amabilitatea si profesionalismul domnilor de la vanzari.
Semineu Brasov
Semineu Brasov2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Găsiti tot ce aveți nevoie pentru orice fel de bicicleta. Oamenii bine pregătiți, pasionați. Marfa de calitate.
Eric Hrihor
Eric Hrihor2 ani în urmă
Am fost sa imi cumpar o casca la probike, si i-am pus cateva intrebari vanzatorului despre garantie. L-am intrebat daca la garantie primesc banii inapoi sau trebuie sa schimb cu un alt produs din magazin. I-am vorbit vanzatorului cu respect, iar el cu o voce nervoasa m-a intrebat ca de ce as da-o inapoi. Eu i-am raspuns politicos ca parintii sunt interesati de aceasta informatie legata de garantie, pe cand el s-a rastit la mine si mi-a zis sa vin cu parintii daca au o problema cu asta.
Cosmin Carasaz
Cosmin Carasaz2 ani în urmă
Am comandat online o bicicleta specialized stumpjumper comp Alloy 29-M culoare satin cool grey am întâmpinat o problema cu frâna de față am fost contactat telefonic și mi s a spus ca mi vor înlocui frâna fațăplus discul care s a strâmbat din cauza problemei la pistoane oameni super ok recomand cu incredere
Ionut Oleinic
Ionut Oleinic2 ani în urmă
Am comandat o bicicleta de la ei iar la telefon au spus ca vine reglata , totusi nu a venit si a fost dereglata de tot . Cu toate acestea nu stiu daca nu au reglat o ei sau s a lovit schimbatorul de ceva deoarece cutia era facuta praf aproape dar bicicleta nu a avut nimic si a fost in regula . Cu ocazia asta am invatat si sa reglez schimbatoare :) ; angajati de treaba si amabili
Elena Vaduva
Elena Vaduva3 ani în urmă
Una iti zic la telefon, altceva primesti dupa ce comanzi online. Noroc ca sunt obligati de lege sa accepte retururi timp de 15 zile. Pacat de munca curierilor sa incarce/descarce...
Triggered
Triggered2 ani în urmă
Service bun
Magazin complet
Problema este ca nu isi ofera timpul pentru consultanta
P.S. AVETI GRIJA LA TERMENII DE RETUR. Comenzile online le ramburseata ca sunt obligati de lege dar in persoana AVETI GRIJA CE CUMPARATI!
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Am comandat doua biciclete noi, una a venit vizibil uzata (urme de uzura vopsea, ciobitura sustinere pedala, urme de uzura cauciucuri - micro filamente cauciuc duse, pamant/praf pe cauciucuri).

Au zis ca au folosit-o in showroom; nu pot decat sa trag concluzia ca au stiut ca au trimis ceva uzat. Puteau sa comunice ca imi vor trimite ceva folosit, as fi zis nu.

Daca va intrebati daca si-au cerut scuze, raspunsul e nu. O atitudine dura, rastita. Romania se pare ca nu este destul de competitiva sa elimine astfel de afaceri printr-o selectie comerciala.

Avand nevoie de bicicleta pentru vacanta ce se apropia le-am propus sa-mi ofere un discount (au zis ca nu au alta in loc). Raspunsul? Tot nu.

Am dat-o la retur, am primit banii inapoi, in privinta asta totul a fost OK.
Locații recomandate