/Brasov/Magazin de biciclete

PlayBike

Strada 13 Decembrie nr 31, Brașov 500199, România

PlayBike
Magazin de biciclete
4.4
227 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MJ44+C7 Brașov, România
+40 377 101 561
playbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–12
Marți: 10–12
Mirecuri: 10–12
Joi: 10–12
Vineri: 10–12
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex1 an în urmă
Magazin pentru figuranți. In anumite luni in service primesc doar biciclete cumpărate de la ei, mai mult ca nu lucrează decât cu biciclete de TOP ( de la 3000 ron in sus). Mergi cu ceva ieftin, râde de tine. Experiente cu ei nu am avut încât m-au convins sa nu le trec pragul, dar sa vezi ca am cunoștințe care au avut experiente cu ei si prefer sa evit.
Ciprian Ionuț Vatra
Ciprian Ionuț Vatra2 ani în urmă
Locul perfect pentru... a mi tuna WISTLE -ul.. Multumesc mult, anticipat, personalului PlayBike ! Din partea mea... UN MARE ... 👍
Rares Barbu
Rares Barbu2 ani în urmă
Gasesc tot timpul ce imi trebuie dar personalul nu e ce trebuie... mi-a dat o pipa de dimensiuni diferite dupa ce i-am zis ce vreau, un angajat.
Jeg SubUnghii
Jeg SubUnghii2 ani în urmă
Cumpar ceva de 156 de lei, dau 206 lei pentru a mi se oferi rest 50 de lei, ajung acasa ma uit in partea separata a portofelului unde am pus restul si bonul...40 de lei...
Daniel Condriuc
Daniel Condriuc2 ani în urmă
Pretul pedalelor la raft: 269 RON.

Pretul acestora la casa de marcat: 350 RON.

Cand baiatul de la casa de marcat s-a dus sa discute cu (probabil) un manager, i s-a spus ca pedalele sunt 350 pe site si apoi rupt eticheta cu pretul de pe pedale si apoi a incercat sa o rupa si de pe cutie (se vede ca s-a incercat in poza).

Din lipsa de timp/nervi, nu am mai stat sa discutam ca nu este tocmai legal ceea ce ati facut.
Stefan Savu
Stefan Savu2 ani în urmă
Dezamagire totala!
Sun ieri si intreb de un ceas: e in stoc furnizor, se poate comanda.
Comand de pe site, platesc online. A doua zi primesc un telefon - din pacate e cu alt pret, nu putem onora comanda, a venit cu alt pret de la garmin Romania, nu s-au sincronizat sistemele informatice, etc
Jalnic!
Andrei Lupu
Andrei Lupu3 ani în urmă
Gama foarte mare de biciclete, accesorii cât și echipament. Am lăsat bicicleta in service și am fost mulțumit de serviciile primite. Este de apreciat faptul ca masurile de prevenție împotriva Covid sunt urmate iar accesul în magazin a fost restricționat la un număr limitat de persoane.
Anaaa
Anaaa2 ani în urmă
Numai de bine despre aceasta firma! Am plasat o comanda luni seara, marti dimineata am fost sunata, miercuri dimineata am primit bicicleta, reglata, unsa, gata de pedalat!
E a doua comanda pe care o dau de la ei si a decurs totul foarte bine si atunci. Sunt prompti, seriosi, o echipa de nota 10!
Recomand!
Ionut Oleinic
Ionut Oleinic2 ani în urmă
Am comandat de la ei niste pinioane , lant , un schimbator si un disc . Au venit foarte repede , am dat comanda duminica care se pune ca luni deoarece a fost inchis si a venit marti . Au venit foarte bine ambalate si sunt foarte multumit , ba mai mult mi au dat si 2 stickere care vor ajunge pe cadrul meu cel mai probabil langa “rockhopper” :)
Locații recomandate