/Brasov/Magazin de biciclete

Natural Care Shop

Natural Care Shop
Magazin de biciclete
3.7
9 recenzii
8 comentarii
+40 786 288 725
naturalcareshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Abstract sounds
Abstract sounds2 ani în urmă
produse de calitate insa managementul, servirea si serviciile post vanzare sunt la pamant. Produs valabil in stoc - comandat - dupa 5 zile nici un semn - sunat la ei sa verifice - dupa 3 zile suna sa iti spuna ca nu mai au modelul si nici marimea corespunzatoare si ca iti trimit banii inapoi. Nici macar o scuza sau o compensatie pentru balbaielile lor. Se face sesizare le Protectia consumatorului in acest caz.
Sebastian Andone
Sebastian Andone2 ani în urmă
Neplacuta si pentru mine prima si ultima colaborare cu ei. Le este greu sa isi actualizeze stocurile de pe site - si cu toate ca am discutat telefonic inainte de comanda sa fiu sigur ca se gaseste - comanda nu a mai sosit. Am sunat eu ca o duduie care vorbea in soapta sa imi spuna ca nu mai au culoarea comandata. As sta pe ganduri inainte de a recomanda cuiva. Produsele le gasesc direct pe situl producatorului si surpriza...ajung mai repede.
Ps....faceti upgrade la tot sistemul...ca tot nu ne gasiti in sistem
Silviu andronic
Silviu andronic2 ani în urmă
produse care au fost comandate anul trecut nu au ajuns nici la acesta data - 11.1.2022 - la telefon primesti asigurari ca totul se rezolva iar la email nici un raspuns. Aceleasi produse le gasiti direct la producator si cu mai putine batai de cap.
Iulia Petrean
Iulia Petrean2 ani în urmă
Produse de calitate! Sunt mulțumita de cizmulițele de la Frodo cumpărate, bebelușul calcă foarte bine în ele, sunt ușoare și flexibile. Am fost în magazin sa probam, personalul foarte amabil, ne-a îndrumat și ajutat, mulțumim!
Niculescu Daniel
Niculescu Daniel2 ani în urmă
Foarte multumit de calitatea produselor si a serviciilor . Am primit produsele a doua zi dupa ce am plasat comanda ... recomand cu incredere !
Magda Chichernea
Magda Chichernea2 ani în urmă
Nu poti pleca cu mana goala din shop :D. Produse atent alese mai ales pentru cei mici, dar si pentru cei mai mari. Recomand cu caldura!
Lenke Kovacs
Lenke Kovacs2 ani în urmă
Profesionalism nemaiintalnit in rezolvarea unei probleme de garantie.
Recomand.
Gabriel Simion
Gabriel Simion2 ani în urmă
Locații recomandate