/Brasov/Magazin de biciclete

INTERSPORT BRAȘOV

COMPLEX COMERCIAL CARREFOUR BRASOV, Calea București nr. 107, Brașov 500299, România

INTERSPORT BRAȘOV
Magazin de biciclete
4.3
428 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJQ+VQ Brașov, România
+40 268 470 189
intersport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Adriana Ionita
Adriana Ionita2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefon
Cornel Gabor
Cornel Gabor2 ani în urmă
Nu au afișate preturile la toate produsele . Aceasta este o practică nesportiva (și ilegală) chiar dacă e un magazin cu articole sportive.
Burlacu Stefan
Burlacu Stefan2 ani în urmă
Daca mergi intr-un Intersport situat in zona montana ai asteptari sa gasesti in magazin si echipmente montane. Insa surpriza, vei gasi mai multe costume de baie si slapi decat bocanci, pelerine de ploaie, polar etc.
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Personal profesionist și amabil! Am găsit la ei busole de orientare. La momentul la care am vizitat magazinul nu era deloc aglomerat, ceea ce m-a încântat.
Stefan Stef
Stefan Stef2 ani în urmă
Gaseti de toate,pentru toti.
Geo Lic
Geo Lic2 ani în urmă
Destul de neorganizați! Schimbați firma de pază! Am cumpărat o bicicletă cu zgârieturi și cu șa strâmbă. Bine că mă pricep și am reglato acasă. Degeaba angajatul se scuza că a fost probată de alte persoane. Mi sa recomandat una mai mare, dar posibil că șefa lui îi tot atrăgea atenția la ceva, o țineau posibil pentru alți clienți, dar am achiziționato. Angajatul de pe raion era drăguț și corect și a reglat frânele cum am dorit, deoarece erau dereglate și atingeau de jantă. Per ansamblu destul de ok vizita, dar am ridicat scorul deoarece angajatul era drăguț și a prezentat garanția corect fără să ascundă ceea ce fac alții. Oricum recomand schimbarea agenților de pază! Iar la casierie ar trebui să fiți atenți cu personalul care ar trebui să fie mai rapide în detrimentul zâmbetelor și vorbelor frumoase.
Vlad Popa
Vlad Popa2 ani în urmă
Reduceri... produse bune și de calitate...
Bogdan Onitescu
Bogdan Onitescu2 ani în urmă
Am intalnit un manager (Bogdan), cu mult bun simt, de mare ajutor, cu care am avut ce dialoga si de la care am primit informatii foarte bune pentru ceea ce m-a interesat. Felicitari!
Locații recomandate