/Vrancea/Oftalmolog

Oftalmolog în Vrancea

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Vrancea este un județ situat în estul României, în bazinul inferior al Siretului, în exteriorul Carapților de Curbură.

Este limitat de județele Covasna (la vest), de Bacău (la nord), de Vaslui (la nord-est), de Brăila (la sud-est) și de Buzău (la sud).

Cele mai importante orașe din județul Vrancea sunt: Focșani, Panciu și Adjud Mărășești Odobești. Peisajul este extrem de variat și este prezentat în trei etape de la vest la est de munții Vrancea (vârful Goruia).

Climatul este continental temperat. Hidrografia este alcătuită în totalitate de Siret, afluent al râului care se află în egală măsură în estul limitei cu județul Galați.