/Vrancea/Oftalmolog

Clinica Materna

Strada Ion Creangă 11, Focșani 238680, România

Clinica Materna
Oftalmolog
3.2
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P52F+9W Focșani, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorge briceag
Gheorge briceag2 ani în urmă
Personal dragut amabil curatenie mi a placut
C0ffee
C0ffee2 ani în urmă
Nu va recomand aceasta clinica. Am fost programata la o ecografie cu doamna doctor Florica, o doctoriță lipsita de profesionalism. Nu mi-a explicat diagnosticul si m-a lăsat cu ochii in soare.
Ionut Stan
Ionut Stan2 ani în urmă
Rușine Clinica Materna. La ecografia de trim I au găsit ei suspiciune de sindrom Down și au recomandat, vezi doamne o amniocenteză, procedura invazivă și cu risc crescut de a pierde sarcina ptr că ei asta o făceau la Clinica, deși erau alte analize genetice noninvazive. Astăzi copilașul are 1 luna și este perfect sănătos și frumos. Ocoliți cât puteți aceasta clinica.
Giulia Vasuianu
Giulia Vasuianu2 ani în urmă
Am fost pentru prima oara la aceasta clinica si am ramas profund dezamagita. O ecografie de 10 min care a costat 350 lei , si am plecat fara raspunsuri concrete. Dna doctor Florica mi sa parut o doamna plictisita de ceea ce face, satula de pacienti si sta acolo doar pt a mai strange ceva bani pt batranete. Nu recomand nimanui aceasta clinica. Feedback 0.
Horacio
Horacio2 ani în urmă
Comunismul in floare. Geaba faci programare, se intra in fata ta prin nepotisme și relații. Am stat 3 ore la medicul de familie degeaba.
Se intra cu cadouri, pe nesimtitelea se baga in fata ta.
Bineînțeles nu recomand la nimeni.
Ioana Bratu
Ioana Bratu2 ani în urmă
Lipsă de educație și profesionalism!!!!Eram programată pentru analize de laborator, însărcinată fiind (in săptămâna 27, adică vizibilă sarcina), așa că ajung la recepție, salut politicos, întind biletul de trimitere si spun că am programare! La care o duduie blondă îmi răspunde pe un ton ridicat:"Nu vedeți că mai sunt și alte persoane pentru analize? Nu ne merge programul! Așteptați să vedem daca merge, dacă nu, veniți mâine!" De parcă eu trebuia să ghicesc pt ce așteaptă respectivele persoane sau că nu le merge sistemul! Fără "ne cerem scuze, vă rugăm așteptați etc". Așa că mă sprijin de un birou, că na, doar au gravidele prioritate, după cum scrie, și aștept...merge sistemul într-un final, nici urmă de prioritate...și deși în sarcină anticorpii anti-Rh se decontează prin CAS, mi-a fost perceput costul analizei.
Cosmin Birsan
Cosmin Birsan2 ani în urmă
O clinica foarte ok , calitate pret , si doctori foarte ok ! Foarte multumit !
Aurelia Petrescu
Aurelia Petrescu2 ani în urmă
Am ales aceasta clinica ne cunoscând altele și din auzite dar se pare ca a fost cea mai rea decizie. Am mers la aceasta clinica de când mi sa confirmat sarcina in fiecare luna ca sa ajung la 35 de săptămâni de sarcina și sa fiu trimisa la București la Maternitatea Polizu unde mi sa spus ca am pierdut sarcina fetița mea murise. Nu pot descriu durerea și chinul prin care am trecut și trec. Fiecare om are dreptul sa aleagă dar eu nu voi m-ai merge și nu recomand aceasta clinica.
Locații recomandate