/Vrancea/Oftalmolog

Hexamed

Strada Leopoldina Bălănuță 8, Focșani 620036, România

Hexamed
Oftalmolog
3.8
20 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P53M+QR Focșani, România
+40 741 087 219
hexamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corpaci Tina358 zile în urmă
Multumesc din suflet Clinica Hexamed.Sunteti ingerii!Felicitari.
Violeta Madalina Olteanu
Violeta Madalina Olteanu3 ani în urmă
Foarte mulțumită , când am ajuns la domnul dr. Benguș eram foarte demoralizata din cauza medicilor unde am fost înainte. Dar domnul doctor mi-a readus speranta si tot ce mi-a recomandat a fost foarte bun. Recomanda cu încredere!
Raimond-Andrei Onica
Raimond-Andrei Onica4 ani în urmă
Pe data de 7 decembrie am sunat la aceasta clinica "Hexamed Focşani" pentru doua programari pentru "consult complet" in valoare de 300 lei consultul complet. M-au programat pe data de 4 ianuarie, ora 10:00, pe mine si pe prietena mea deoarece nu se lucra decat dupa anul nou. Am ajuns cu bine pe data de 4 ianuarie la ora 9:30. Cand am ajuns la clinica "Hexamed Focsani" am aflat caci mai erau inca 12 persoane programate pe ora 10:00. Ei bine am asteptat pana la ora 11:05 sa putem intra la un consult complet. Asa cum le-am explicat si domnilor specialisti. Dupa ce am terminat consultul complet in mai putin de 5 min... Am depistat la platirea consultului complet care era in valoare de 300 pentru o persoana cu toate ca le-am tot zis de la programare pana astazi caci doresc consult complet... ei mi-au cerut 70 lei pentru un simplu control ai ochilor. Dupa care eu am depistat ca erau intr-o graba si dezordine a programarilor de neegalat ca clinica specializata in acest domeniu. Am plecat in liniste si nemultumit, am parcurs 40 km cu o masina inchiriata sa ajuns sa-mi fac consultul complet de care aveam nevoie dupa aproape o luna de asteptat de cand am sunat la programare. M-am ales in schimb cu un control al ochilor la 70 lei care il puteam face si la o clinica mai aproape de locul meu natal. Timp pierdut, bani pierduti, dezamagit complet, nelamurit am ramas chiar si dupa consultul lor care a durat mai putin de 5 min si cu o programare de 12 persoane pe ora. Totul a fost facut in graba maxima pentru a termina toate cele 12 persoane programate pe o singura ora, ora 10:00. Indiferent de nevoile clientilor, ati facut in asa fel incat sa ne rezolvati pe toti intr-un interval destul de scurt. Pentru voi "Hexamed Focsani" mai mult conteaza banii decat clientii. O zi placuta.
Me me
Me me4 ani în urmă
Profesionisti. Din 2008 si pana in prezent o demonstreaza incepand cu asistentii si pana la echipa de medici. Nu sunt doar empatici ci si foarte bine pregatiti. La un singur lucru ar trebui sa lucreze pacientii: RABDARE. Un control oftalmologic dureaza, se face in etape, in functie de ce masuratori trebuie facute, ti se administreaza picaturi oftalmice care trebuie sa isi faca efectul...totul dureaza si nu personalul clinicii e vinovat ci doar noi, pacientii. Recomand fara nici o retinere.
Cod Capr
Cod Capr4 ani în urmă
Consultul a durat maxim 5 minute
La fel am putut observa ca s a intamplat si cu persoanele care erau inaintea mea.
Medic plictisit care nu vorbeste si doar asteapta sa fie intrebat
75 lei/5 minute de pomana
Riciu Daniela
Riciu Daniela4 ani în urmă
Nu se tine cont de ora la care este făcută programarea. După 40 de minute de așteptare am plecat. Din ce am observat cât timp am așteptat, consultul persoanelor care intrau la doctor dura foarte puțin.
Elena Dinu
Elena Dinu4 ani în urmă
Este foarte bine! Asistenta stie să comunice cu oameni in vârstă și nu numai
Florin Caloian
Florin Caloian5 ani în urmă
O clinică unde te simți ca acasă recomand cu încredere
Daniela Rusu
Daniela Rusu2 ani în urmă
Cea mai slaba consultatie pentru destui bani ,nu recomand Alexandra Sarbu ,cautati profesionalism in alta parte pentru banii pe care.i dati aici ,nu se merita
Locații recomandate