/Suceava/Oftalmolog

Oftalmolog în Suceava

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Județul Suceava este un județ din România situat în Bucovina, în Moldova. Reședința de județ este Suceava. Se învecinează la nord cu regiunea Cernăuți din Ucraina și la sud cu județele Mureș, Harghita și Neamț.

Suceava numără cinci municipii, 11 orașe și 98 de comune.

Este un județ care îmbină într-un mod armonios tradiționalul cu modernul, trecutul cu prezentul. Relieful județului se caracterizează printr-o varietate și bogăție a formelor – munți, depresiuni intramontane, podișuri, dealuri, lunci.

Principalele cursuri de apă care străbat județul Suceava sunt Siret și afluenții săi, râurile Suceava, Șomuzu Mare, Moldova sau Bistrița. Pe teritoriul județului există numai puțin de 29 de arii naturale protejate