/Suceava/Oftalmolog

Novaoptic - Cabinet Oftalmologic | George Enescu

Bulevardul George Enescu 9, Suceava 720232, România

Novaoptic - Cabinet Oftalmologic | George Enescu
Oftalmolog
4.3
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VQ+FX Suceava, România
+40 230 530 059
novaoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Evelyne Turcanu
Evelyne Turcanu2 ani în urmă
Recomand cu multa caldura. Personalul a dat dovada de profesionalism si rabdare multa in consiliere. Am fost preluata imediat ce am ajuns in incinta si consiliata cu multe detalii cu privire la necesitatile mele. Inclusiv in timpul consultatiei mi s-a explicat pas cu pas ce se verifica si ce urmeaza. Felicitari, calitate si profesionalism.
Ingrid Budu
Ingrid Budu2 ani în urmă
Profesionalism, calitate și atenție deosebită acordată clientilor. Ochelarii pe care i-am facut la Novaoptic, cu lentile personalizate de la Hoya, au fost singurii cu care m-am simțit bine din primul moment, fără să am stări de amețeală sau de disconfort, cum mi s-a întâmplat anterior cu alte perechi de ochelari. Cu siguranță voi reveni la ei atât pentru consult oftalmologic, cât si pentru ochelari ori de câte ori va fi nevoie.
Codruta Alexa
Codruta Alexa2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte plăcută, de fiecare dată când am călcat pragul acestui magazin. Profesionalismul de care a dat dovadă întreg personalul, precum și faptul că toate produsele sunt de înaltă calitate mă fac să recomand cu drag Novaoptic.
Alexandru David
Alexandru David2 ani în urmă
Pacientului ii este oferita atentie si rabdare in vederea rezolvarii deficientelor vederii. Comunicarea cu pacientii se realizeaza intr-un mod simplu si usor de inteles de catre acestia, iar eventualele solutii terapeutice sunt comunicate si stabilte impreuna cu acesta. Consider ca acesta clinica reprezinta un standard al ingrijirilor medicale oftalmologice, lucru ce se datoreaza dotarii cu aparatura si tehnica medicala performanta, dar indeosebi staff-ului foarte bine pregatit.
Gabriela Lupu
Gabriela Lupu2 ani în urmă
O echipă foarte profesionistă pentru cei mici și cei mari. Mulțumim! Recomand cu încredere!👏
Simona Birgaoanu
Simona Birgaoanu2 ani în urmă
Profesionalism din partea fetelor, iar ochelarii sunt de o calitate superioara.Va mulțumesc.
Liliana Dumbrava
Liliana Dumbrava2 ani în urmă
O experienta neplacuta! Nu recomand pentru copii. Doamna doctor Cezara Ioana Poiata si doamna asistenta, fara niciun pic de rabdare. In schimb ni se cere noua ca si clienti rabdare ca bineinteles s-a decalat ora programarii. Personalul nu a dat dovada de loc de empatie. Doamna asistenta era complet deranjata de faptul ca fetita nu statea cum voia ea la pus picaturi in ochi. Fara tehnica si lipsita de bun-simt. In schimb, in timpul controlului i-a lipit fetitei masca cu banda de hartie pe sub ochi, abia i-am putut-o desprinde din acea zona sensibila a ochilor. Una din fetele din fata, avea alte preocupari si anume de a proba o rochie noua cu eticheta si venea la colega sa vada cat sa o mai stramteze. Lipsa de profesionalism! Inca o data, nu recomand!
Elena Georgescu
Elena Georgescu4 ani în urmă
Recomand cu drag. Personalul clinicii foarte amabil, nu am așteptat mult, programarea a fost respectată, Doamna Dr. David este un medic excepțional, recomand atât pentru adulți cât și pentru copii. Prețul pentru lentile mi s-a părut neașteptat de bun și am încredere că sunt de calitate.
Locații recomandate