/Suceava/Oftalmolog

Novaoptic - Clinica Oftalmologica | str Petru RARES

Strada Petru Rareș 41, Suceava 720021, România

Novaoptic - Clinica Oftalmologica | str Petru RARES
Oftalmolog
4.4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7X4+VC Suceava, România
+40 230 523 830
novaoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eva Sorina Matei
Eva Sorina Matei2 ani în urmă
Când căutăm recenzii pentru un serviciu, indiferent de domeniu, vrem să știm dacă să ne încredem în acel serviciu sau nu, dacă suntem în siguranță, aici mai cu seamă, ochii fiind poarta către suflet, ochii fiind contactul vizual cu lumea, cu viața. Ce e diferit la acești oameni pe care destinul i-a adunat laolaltă să-și facă menirea personală pe pământ, este că au format o echipă...o echipă formidabilă, profesionistă, umană! Deci da, o recomandare călduroasă și sinceră! Iar pentru voi, oameni dragi, cei care ne vindecați ochii, mii de mulțumiri și mult drag!
Vladimir Rosu
Vladimir Rosu2 ani în urmă
Recomand cu căldură, servicii medicale profesioniste. Diagnosticul meu a fost confirmat și de alți doctori, și nu a fost ceva ultra întâlnit.
Paul lucian
Paul lucian2 ani în urmă
Recomand cu mare drag si cu multa plăcere pentru toti cei care au nevoie de un consult de specialitate de la o echipă de profesionisti in adevaratul sens al cuvântului. Sunt pacientul doamnei doctor Cristina David pe care o salut cu mult drag,pretuire si recunostinta inca de acum 25 de ani si voi rămâne pacientul dumneaei la clinica Nova Optic! Am fost placut surprins de fiecare data de amabilitatea si caldura cu care am fost primit in clinică. Tin sa-i aduc multumiri speciale si doamnei Livia Dobrescu pentru amabilitatea si profesionalismul dumneaei si a intregii echipe pentru buna alegere a ochelarilor si a răbdării de care au dat cu totii dovadă! Sunt extrem de multumit si de incantat de această clinică si in special cu cei de acolo, pentru ca mai întâi de toate au calitatea de a fi OM, inainte de a fi profesioniști! Datorita acestui fapt acum 4 ani s-a operat si tatal meu tot la Nova Optic unde a primit toate informatiile si ingrijirea necesara post operatorie. Tatal meu , vede foarte bine, nu a avut probleme sau complicatii post operatorii, deci operatiile au reușit! Voi recomanda cu mare drag in continuare si voi ramane pacientul clinicii Nova Optic Suceava, chiar daca sunt din Botosani. Tot timpul voi merge acolo unde sunt tratat bine, de specialisti, de oameni bine pregătiți. Multa sanatate tuturor
Iochebed Suceava
Iochebed Suceava2 ani în urmă
Suntem pe deplini multumitori echipei de la NovaOptic care a ales sa se implice in foarte multe cazuri cu copii si adullti oferindu-le servicii de calitate si profesionalism la un standard inalt. Dorim sa aducem pe aceasta cale aprecierile noastre catre tot personalul si mai ales doamnei doctor David. Sunteti un OM de exceptie cu un suflet mare si plin de bunatate!!!
Aidooo X
Aidooo X2 ani în urmă
Servicii excelente si foarte profesionisti. Am fost placut surprins de experienta si intelegerea acordata de catre toti membrii echipei Novaoptic. Datorita lor dupa consultatie am fost indrumat sa port ochelarii cei corecti si acum vad mai bine si nu mai am dureri de cap. Va multumesc.
Abby Life
Abby Life2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru profesionalism, zâmbetul cu care m-ați întâmpinat de fiecare dată când am pasit in clinica dumneavoastră. Felicitări celor care conduc aceasta clinică și personalului care merită aprecierea.
Breaban Mircea
Breaban Mircea2 ani în urmă
Când se suna cu probleme și ți se închide telefonul în nas dupa ce ți se condirma o programare pe a 2-a zi ... ce părere sa-ti mai faci... profesioniști sau .... ?
Oana Micutaru
Oana Micutaru2 ani în urmă
Am fost la clinica Novaoptic pentru un consult cu tatăl meu in varsta de 85 de ani. De la programarea vizitei si pana la controlul propriu-zis totul s-a desfășurat in calm, multă bunăvoință, empatie si profesionalism. Mulțumiri nenumărate doamnei doctor David pentru răbdare, meticulozitate, implicare si omenie!
Locații recomandate