/Sibiu/Macelarie

Macelarie în Sibiu

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Sibiu este un județ din România situat în partea de sud a Transilvaniei al cărui reședință de județ este orașul Sibiu. Este limitat de următoarele județe: Brașov la est, Argeș, Vâlcea la sud, Mureș la vest.

Peisajul din județul Sibiu este variat, lanțul munților Carpați reprezentat de Munții Făgăraș (vârful Negoiu de 2535 metri) și munții Lotrului Candrelului domină acest peisaj. Între acești munți se întrepătrunde Valea Oltului.

Climatul în județul Sibiu este temperat continental moderat. Hidrografia este dominată de fluviu, de afluenții săi și o parte importantă din apele sale este recuperată de Mureș Târnave. Lacurile sunt și ele prezente într-un număr mare: lacuri glaciare (Bâlea Avrig) sau lacuri sărate (Ocna Sibiu).