/Sibiu/Macelarie

Mezeluri Bătrânu’ Sas - Piața Mică 3

Piața Mică 3, Sibiu 550182, România

Mezeluri Bătrânu’ Sas - Piața Mică 3
Macelarie
4.2
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W2+XJ Sibiu, România
+40 269 436 588
batranusas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihail Vladescu
Mihail Vladescu4 ani în urmă
De cand se colecteaza si recicleaza sticlele de plastic a ajuns materie prima pentru cremwursti, la inceput cand au deschis au spus ca nu folosesc decat mate de origine animala si acum pe langa membrana de plastic folosesc acest material si in compozitie, totul este sintetic si de o calitate indoielnica dar pretul a ramas ridicat, nu va este rusine sa folositi numele unei etnii cu care acest oras se mandreste, nici macar unul dintre patroni nu are nume de sas, si atunci de unde a-ti luat acest nume ca nici retetele pe care le aveti nu seamana cu cele ale sasilor? RUSINE!!!
Komre Ana
Komre Ana4 ani în urmă
V-am cunoscut la Street Food Festival Bacau(tare greu va mai găsește omul😊).. o fost bun ce am mâncat, o fost un bavarez xxl😆..servire rapidă, personal fain(2baieti si o fata) care apreciau muzica celor de la Gramofone😉..
Multam' fain!
Denis Debis
Denis Debis4 ani în urmă
Am luat 3 hamburgeri din piața mare sâmbătă seara si din care eu si copilul am facut enterocolita acuta lucrați numai sa faceti bani si in condiții neadecvate va fac reclamație peste tot ca din cauza voastră mi sa îmbolnăvit copilul sunteti jalnici si la căsuțe aveti numai țărani care lucrează!!!
Andrutza Gabriela
Andrutza Gabriela4 ani în urmă
Nu mai există magazinul de luni bune!
Radu micu
Radu micu5 ani în urmă
O rețea de magazine cu produse deosebite. Aici găsiți tot felul de specialități din carne. Personalul este amabil și te sfătuiește ce sa cumperi, în funcție de preferințele tale. Găsiți magazine Bătrânul Sas in Piata Mica din Sibiu, la Piata Cibin, dar și pe strada Rennes, linga cantina studențească.
Carolina Alexandra
Carolina Alexandra6 ani în urmă
Sunt neserioși in cazul programului și telefoanelor.astazi 4.01.2018 magazinul din piata Cibin este închis iar pe pagina scrie că este deschis.am sunat la toate Nr de tel din Sibiu și nu au audienta.josnic la ce renume au.
Cristina Morariu
Cristina Morariu7 ani în urmă
Am venit astazi 17.dec.2016 la ora 16.03 minute si era inchis .... pe internet imi arata ca e pana la ora 18 modificati programul pt altii va rog ca vin din cisnadie special pt dvs....multumesc pt intelegere
OVIDIU PERIEANU
OVIDIU PERIEANU2 ani în urmă
Recunosc, foarte bune produse am luat de la ei și în pandemie au fost prompți la livrare și calitate tot de top. Inclusiv legumele erau proaspete. Nota 10 la mici, cârnățăraia lor e excelentă, de fapt tot ce e legat de carne. Prefer puțin mai scump dar la calitate corectă, mereu la ieftinătate iei țeapă.
Locații recomandate