/Sibiu/Macelarie

Mezeluri Bătrânu' Sas - Mihai Viteazu

Bulevardul Mihai Viteazul 3, Sibiu 557260, România

Mezeluri Bătrânu' Sas - Mihai Viteazu
Macelarie
4.6
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4JX+XM Sibiu, România
+40 753 061 724
batranusas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Aciubotei
Cristina Aciubotei2 ani în urmă
Cel mai bun burger din Sibiu.
Stoenescu Mihaela
Stoenescu Mihaela2 ani în urmă
Produsele sunt absolut SENZAȚIONALE! De la produsele coapte...si se simte gustul de lemn...la cârnăciorii spiralati pe care nu i am putut lasa....specialitățile gata pregătite pentru pus pe grătar si in cuptor....burgerii proaspeți...Cred ca ma duc sa îmi caut pantaloni mai generoși!
Adrian Nedan
Adrian Nedan2 ani în urmă
Azi dupa-amiaza am mers sa-mi iau un burger la locatia din Mihai Viteazu. Doi oameni la fast food, amandoi foarte preocupati sa tasteze pe casa de marcat si pe nu stiu ce aparate sa vada comenzile primite online. Le spun ce vreau si astept sa termine cu tastatul. Unul din ei apoi isi schimba manusile, celalalt nu, amandoi prepara burgerul. Burgerul a ajuns la gunoi si e ultima data cand mai iau ceva de acolo.
Ioana Morar
Ioana Morar2 ani în urmă
Produsele sunt excelente, insa din pacate pe Mihai Viteazu de mai mult de 2 luni, serviciile si servirea(la mancarea gatita) lasa mult de dorit. Personalul ignora persoanele care merg sa comande direct din locatie. Ignora pur si simplu. Se pune accent pe aplicatiile de food delivery, insa nici acolo nu exceleaza. Nu isi folosesc tabletele de aplicatie de la ora care apare pe aplicatie...astfel ca se pierd si se anuleaza comenzi. Dupa problemele acestea, se mai si greseste comanda. Absolut minunat. Si nu este prea acceptabil ca o livrare de 3 burgeri sa dureze mai mult de o ora.
Andreea Ionus
Andreea Ionus2 ani în urmă
Excelente produsele și servirea, deși gresisem modul de a solicita comanda, doamna m-a corectat cu zâmbetul pe buze! Frumos amenajat localul, mirosea foarte bine a plante aromatice iar atmosfera emana relaxare și voie buna.
Adela Ivan
Adela Ivan2 ani în urmă
Batranu' Sas reuseste sa livreze ceea ce promite: produse proaspete evidentiate de retete delicioase. Produsele sunt expuse imbietor in vitrine foarte curate ceea ce pentru mine conteaza intr-un magazin de mancare proaspata. Pe langa produsele prezente mereu se gasesc si cele speciale mai ales in preajma sarbatorilor. Fripturile de miel si cele de porc gata pregatite salveaza mult timp si le scoti din cuptor gata de savurat. Recomand acest magazin :)
Soaita Cornel
Soaita Cornel2 ani în urmă
Cel mai bun restaurant! Mănânc de fiecare dată în acest loc. Au produse foarte bogate în proteine și vitamine care îți dau o energie și o satisfacție plăcută. Am recomandat cu placere tuturor prietenilor mei care ma urmăresc.
Andra Dina
Andra Dina2 ani în urmă
Cei mai buni burgeri din Sibiu! Senzationala combinatia de vita Angus cu chifla brioche. Cu siguranta o sa revin!
Locații recomandate