/Mehedinti/Spital

Spital în Mehedinti

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Mehedinți este un județ situat în sud-vestul României, la granița cu Bulgaria și Serbia, în provincia istorică Oltenia. Drobeta-Turnu Severin este reședința de județ.

Cea mai mare parte a județului aparține provinciei Oltenia însă, partea de sud-est a județului aparține Banatului român. Limitele județului sunt următoarele: la nord, județul Gorj, la est, județul Dolj, la sud Bulgaria, provincia Vidin și Serbia, districtul Bor și la vest județul Caraș-Severin.

Nordul și estul județului sunt ocupate de Munții Mehedinți. Dunărea servește drept limită pentru toată partea de sud a județului, de-a lungul graniței cu Serbia și Bulgaria. Cele mai importante râuri din județ sunt afluenții direcți ai Dunării precum Cerna sau Drimeaprecum și Motru, un afluent al Jiului.