/Mehedinti/Spital

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin

Bulevardul Mihai Viteazul 6D, Drobeta-Turnu Severin 220056, România

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin
Spital
2.3
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMV3+5C Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 322 371
spitjudseverin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniel George
Daniel George2 ani în urmă
DE CAND CU...PLANDEMIA INVENTATA, MAI MULT CA SIGUR CA PERSONALULUI II INTRA BANUTI FRUMOSI PE CARDURI SI IN CONTURI, IAR ”JURAMANTUL LUI HIPOCRATE” A RAMAS DOAR ASA PE O HARTIE FACUTA UITATA PRIN VREUN SERTAR CU LACAT, DE PARCA I-AR FI FORTAT CAREVA SA SE FACA DOCTORI/MEDICI/ASISTENTE !!!!!..IAR EI CHIAR DOVEDESC INCA O DATA CA ATUNCI CAND BANII VORBESC MUZICA TACE, DAR SI CA INTERESUL POARTA FESUL !!!!!!!!!!!! CUNOSC O ANGAJATA CARE A ”FACUT” O ”SPECIALIZARE” DE TREI ANI INTR-UNUL PE BANII LU BARBAT-SU SI ACUM PROFESEAZA CA (MARE) MEDIC, SI SI-A MAI DESCHIS SI UN CABINET !!!!!!!!!!!!!..DECI CU ASTFEL DE PERSONAL ”LUCREAZA” SPITALUL JUDETEAN ?!?!????
Alin Abagiu
Alin Abagiu2 ani în urmă
Spitatele din Romania au probleme mari de management si finantare, dar cel din Dr Tr Severin, e un loc infect in care mor oameni si cu un management catastrofal si cu o lipsa totala de bun simt si empatie.
Pe scurt, tatal meu a fost internat in vara la interne pentru ca avea probleme cu ficatul, care mai tarziu a reiesit ca ar fi ciroza dar in stadiu incipient.
Dupa cateva zile a fost externat, dar in urmatoarele zile s-a simtit din ce in ce mai rau, (scaune moi) , iar doamna care avea grija de el mi-a semnalat acest lucru si am venit si am cerut internarea de urgenta in aceeasi zi, in urma sfatului medicului de familie (Nu mai locuiesc de multi ani in Severin).
Chiar si ambulantierii au spus ca sunt semne de infectie cu clostridium. (Banuiesc ca nu era caz singular)
Spitalului Judetean din Severin i-a luat inca 4 zile sa confirme infectia cu clostridium, dar dupa inca 3 zile tatal meu a intrat in coma si a decedat 2 zile mai tarziu, cedandu-i rand pe rand, ficatul, rinichii si apoi inima.
In toata aceasta perioada directorul medical de la aceea vreme (Iunie 2021) si managerul Mohora (nu am cum sa ii spun nici d-na nici dr) au refuzat sa ma lase sa il vizitez pe tatal meu, cu toate ca eram o persoana vaccinata anticovid si eram dispus sa fac si teste din banii mei.
In plus managerul Mohora, cand tatal meu era in coma a sustinut in sedinta ca daca vreau sa il vizitez ,sa il iau acasa.
Cunosc multi medici si asistenti , e adevarat, multi au plecat din Romania si stiu ca nu ii pot pune pe toti in aceeasi oala, dar "spitalul judetean" din Severin, nu se poate numi spital si "managerii" de acolo nu se pot numi manageri sau medici si cu atat mai putin a avea vreun respect fata de ei. PS: de aceea functiile sunt cu litere mici (prea putin pentru niste oameni de nimic)
Toma Tudosa
Toma Tudosa2 ani în urmă
Comportament josnic. Dati mancare la caini in loc sa tratati oameni. 2 prietene de ale mele au stat 6 ORE pentru un consult la o mana fracturata si inca nu cunosc diagnosticul.
Fanut Fanex
Fanut Fanex2 ani în urmă
Josnic comportament ,am sunat pentru o programare si dupa ce ca a tipat la mine a ınchis telefonul ın nas. Trimiteti-o acasa ca nu are ce cauta acolo. Sa lase pe altii care au nevoie de un loc de munca si nu isi bat joc de pacienti
Gogu Gta
Gogu Gta2 ani în urmă
Cozi ,ignoranta și lipsa de bun simt din partea personalului la triaj,mizerie saloane și mobilier vechi toalete jalnice 🤢
Mada
Mada2 ani în urmă
O nesimtire curata pe doamna din fata. Vii cu o urgenta si ea te ia la rost ca de aia vi la urgente nesimtire mare
Doar rodi
Doar rodi2 ani în urmă
Eu trebuie doar sa mulțumesc domnului doctor Iman. Și echipei sale de la chirurgie. Am două operații diferite cu dumnealui. Jos pălăria! Mai depinde si de noi ca oameni cum ne comportam,sa stim respectare persoanele din jur si sa intelegem ca nu suntem singurii bolnavi.
Ca sa primești ceva trebuie sa daruiesti. Si nu ma refer la bani sau cadouri !Ci Respect !
Noi românii nu stim decat sa cerem. Lipsiti de educație!
O singură punga de cafea am dat cand am plecat asistentelor. Atât!
Reproșez doar curățenia!
DeMod
DeMod2 ani în urmă
Nota 1 este prea mare. Nici nu am cuvinte care sa descrie serviciile oferite cetățeanului pe banii acestuia. Pe scurt, esti tratat ca si cum TU ai trăi din banii spitalului si nu invers. Păcat de țara noastră.
Locații recomandate