/Brasov/Atelier de dezmembrari auto

Atelier de dezmembrari auto în Brasov

Foarte multe persoane care au nevoie de piese de schimb pentru mașina lor, apelează la un atelier de dezmembrări auto. Aici se găsesc atât elemente de caroserie, cât și de mecanică sau de interior.

Dar la un atelier de dezmembrări auto vei găsi și bare de protecție, portiere, haion, aripi sau faruri. Oferta este extrem de generoasă și de variată pentru orice tip de consumator sau de client. Unele piese auto sunt de cea mai bună calitate, fiind originale și provenite de la mașini deteriorate. Iar prețurile sunt mult mai mici în comparație cu piesele noi din magazine.

Brașov este un județ situat în centrul țării, în regiunea istorică Transilvania. Reședința sa de județ este Brașov.

Se învecinează cu județele: Covasna la nord-est, Buzău la est, Prahova, Argeș și Dâmbovița la sud, Sibiu la vest, Mureș și Hargita la nord. Principalele orașe sunt Brașov, Codlea, Predeal Râșnov Rupea, Săcele Victoria, Zărnești.

Relieful județului Brașov este unul accidentat, crește în altitudine de la nord la sud. Cel mai important râu este Oltul care străbate județul Brașov pe o distanță de 210 kilometri. Clima județului este temperat continentală, care reprezintă o tranziție între clima temperată de tip oceanic și cea temperată de tip continental.