/Brasov/Atelier de dezmembrari auto

Claunic Service Brasov SRL

Strada Cărămidăriei Nr.6, Brașov 500053, România

Claunic Service Brasov SRL
Atelier de dezmembrari auto
4.2
103 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MH38+P5 Brașov, România
+40 799 290 793
claunicservicebrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Mocanu309 zile în urmă
Nu recomand. Cel mai neprofesional service. Am platit 150 lei pentru o constatare la masina iar la final am primit doar o chitanta ca am achitat suma de 150 lei si atat. O hartie care sa imi prezinte ce probleme am cu masina...nici vorba. Am contactat si patronul si raspunsul lui a fost sa ii scriu un mesaj pe WhatsApp si atat, nici dupa 3 saptamani nu am un raspuns referitor la constatare.
Andrei Ovidiu
Andrei Ovidiu2 ani în urmă
Un service foarte bun. Cu personal amabil.
Shu dnb
Shu dnb2 ani în urmă
Nu recomand ! Adaos mare la piese noi, manoperă umflată. Te trezești că trebuie să schimbi o mulțime de piese care nu trebuiesc schimbate. Clienții se întorc cu probleme după reparație și după ce au investit mii de lei, ca să afle că trebuie să mai investească ceva pt probleme ce nu le-au putut constata de prima dată. Cunosc multe persoane nemulțumite de acest service, deci sfatul meu, evitați claunic !
Dragos negroiu
Dragos negroiu2 ani în urmă
O sa folosesc un singur cuvânt: NEPROFESIONISTI.
Am pertecut 5 ore in acest service.... Degeaba... Am revenit de 4 ori in in aceeași zi, pentru aceeași diagnoza greșită data de acest service.
Este regretabil sa nu poti depista o siguranta arsa care alimenta pompa electrica de recirculare.
Am rezolvat problema pana la urma in Bucuresti.
Negrea Dumitru
Negrea Dumitru2 ani în urmă
Bataie de joc pe banii tăi. Daca aveam asemenea angajati îi trimiteam la sparanghel si poate vad si ei cum se lucreaza intr-un service in afara. Domnii șefi..... dormiti în bocanci!
Trafic Brașov
Trafic Brașov4 ani în urmă
Personalul din birou foarte arogant, exceptândo pe colega acestora care este amabilă și se pare că e singura care știe să se poarte decent cu clienții!
Preturile la anumite piese le bat chear și pe cele noi!
Mie personal mi-a făcut o impresie proasta!
Nu recomand 👎
Marius Iftime
Marius Iftime2 ani în urmă
Bună ziua! Am venit la acest service cu gândul că voi primi informații concrete cu privire la problema mașinii cât și cu soluția acesteia. Patru mecanici erau lângă mașină să verifice defecțiunea. Aceștia au învinuit ambreiajul și am fost informat cât ar costa totul în parte, fiind o suma substanțială, am refuzat, după care am căutat și am mers la alți mecanici, unde NU a fost necesar schimbul ambreiajului, ci reglarea și îndreptarea unei tije de la cutia de viteză. Problema era că nu intra ușor în treapta 1, iar din treapta 3 nu intra așa ușor în treapta 2, iar pentru această problemă, costurile m-au ajuns doar pentru manoperă, care a fost mai puțin de un sfert din suma cerută de personalul de la service-ul "Claunic"- unde am plătit 50 de lei și pentru verificarea mașinii, să îmi zică ca este ambreiajul (schimbul unor piese care nu necesitau pentru rezolvarea problemei). În consecință, plătești această verificare să te ducă în eroare în loc sa știi ce problemă are de fapt mașina ta, când problema mașinii mele era total alta și a fost rezolvată cu costuri minime în altă parte. NU RECOMAND!
Andrei-Mihai Taranciuc
Andrei-Mihai Taranciuc2 ani în urmă
Dragos Jipianu este cel mai bun mecanic pe care l'am intalnit vreodata,calitatile si perspicacitatea de care a dat dovada,m'a lasat fara cuvinte.
Un exemplu adevarat de roman ,educat si cu o atitudine pozitiva,recomand cu incredere.
TATIANAADELINA MODORCEA
TATIANAADELINA MODORCEA2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru faptul ca mi-ați reparat mașina intr-un timp record și ați fost atenți la toate detaliile. Felicitări echipei!
Locații recomandate