/Brasov/Atelier de dezmembrari auto

Ambient

Bulevardul Brașovului 146, Săcele 505600, România

Ambient
Atelier de dezmembrari auto
4.1
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM8H+77 Săcele, România
+40 774 675 845
ambient-srl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Taropa
Nicolae Taropa2 ani în urmă
Totul a fost ok.,a mers repede reparația.
Alexandru Constantin
Alexandru Constantin2 ani în urmă
Deschis și sâmbătă pana la 14.00.Am găsit aici oameni cu experienta ce au rezolvat problema mașinii mele.Recomand
Albescu Costel
Albescu Costel2 ani în urmă
Servicii de calitate, cei mai buni în reparații tobe eșapament și alte lucruri, ce țin de ei. Bravo 5⭐+. 👏
Gabriel Diaconu
Gabriel Diaconu2 ani în urmă
Ii știu de aproape 20 de ani, si...jos pălăria ! Ultima data a, apelat la ei acum peste 10 ani, cu un Fiat abia ieșit din garanție. La Auto Brescia concesionarul Fiat al vremurilor mi-au cerut in jur de 28 de milioane (lei vechi ca se purta), ca sa înlocuiască întreg sistemul inclusiv catalizatorul pentru țeava de legătura intre cele doua tobe. La ''arabul'' de lângă Auto Brescia ''era mai ieftin'' 25 milioane, iar la ei cu plata la cm a costat reparația 80 lei noi (1 leu/cm), operațiune efectuata intr-o ora autoturismul circulând in condiții bune încă vreo 3 ani pana la vânzare. Ii voi căuta iar in următoarele săptămâni cu convingerea ca sunt aceiași profesioniști.
Dan Capitan
Dan Capitan4 ani în urmă
Ocoliti pe cat. Posibil.
250 de lei a cerut "sefa" pentru a suda un racord flexibil, din care 50 de lei a costat demontarea scutului prins in 6 suruburi. Dupa ce am fost deacord cu suma, baiatul care lucreaza m-a chemat chipurile"sa-mi arate" ce e de facut, dar cand am intrat in canal cu el mi-a zis clar ca daca nu-i dau 50 de lei, ii spune sefei ca nu se poate face lucrarea.Am platit 300 de lei ca sa-l aud pe sudor cum injura 40 de minute ca nu mergeau lucrurile asa cum vrea el. Lucrarea a tinut 3 luni dupa care a trebuit refacuta. Am platit 80 de lei in alta parte si de mai bine de un an masina nu mai are probleme.Nici macar service de cartier nu se poate numi afacerea asta.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Am fost acum un an sa schimb o finala la un Peugeot 206, și acum câteva zile a căzut esapamentul cu totul din fata, unde tot ei au prins-o cu un colier. Am fost acum rezolv pb, tot pe banii mei, după ce anul trecut am plătit cam 300 de lei. Răspunsul lor a fost ca durează cam 4 ore lucrarea și ei sunt la final de program, pe lângă asta zis ca ei nici nu au cumsa o prindă, ca trebuie făcut nu știu ce fel de cârlig, și ca ei nu muncesc atât. Le-am zis ca pe banii mei muncesc, și chiar și asa am rămas cu refuzul. Am ales sa mai caut pe google și am mers la Marcos Auto unde pb a fost rezolvata în 40 de minute de niște oameni foarte amabili și foarte ok, unde lucrarea a costat 100 de lei. Dacă se apucau cei din Săcele de ea fără 400-500 de lei nu scăpăm. Deci Ambient Săcele un mare NU, din partea mea.
Catalin M Nanu
Catalin M Nanu2 ani în urmă
Foarte buni, preț rezonabil, rapizi
Madalina Catona
Madalina Catona2 ani în urmă
2 stele, nu pentru calitatea lucrarii cu pentru impresia data de cel care s-a ocupat de masina, am ajuns dimineata. Din spusele lor in timpul zilei nu prea e loc.
Odata intrat in canal sub masina dl. care s-a ocupat de ea, m-a chemat sa imi explice ca e muuult de lucru si ca nu cumva am un mecanic sa ma duc cu masina la el, sa imi dea scutul si sonda lamda jos si sa revin sa imi sudeze racordul flexibil. Cand i-am spus ca nu am si ca am venit la ei a 2 a oara cu alta masina pentru ca stiu ca se ocupa cu asa ceva, mi-a spus "ca sa nu va mai pun pe drumuri, sa mergeti pe la mecanic sa va dea alea jos si dupaia sa va intoarceti si iara sa mergeti la mecanic, imi dati mie 30 de lei si desface eu". Fa-o si vedem daca iti dau sau nu ...tin sa precizez ca nu a dat absolut nimic jos de sub ea(scut sau sonda lamda).
Multumita de lucrare. Timpul necesar lucrarii 25 minute.
Locații recomandate