/Botosani/Spital

Spital în Botosani

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Botoșani este un județ din nordul Moldovei. Botoșani se învecinează cu Cernăuți din Ucraina și la est se învecinează cu raioanele Rîșcani, Edineț, Briceni și Glodeni din Republica Moldova, la sud se învecinează cu județul Iași și la vest cu județul Suceava.

Principalul oraș și centrul administrativ al județului este municipiul Botoșani. Principalele ape curgătoare din județul Botoșani sunt Siret, Prut, Jujia, Bașeu. Județul este alcătuit din 2 municipii, 5 orașe și 71 de comune. Relieful este preodminant deluros.

Clima din județul Botoșani este temperat-continentală. Din numeroasele iazuri care conferă o frumusețe aparte județului amintim Drăcșani, Negreni, Hănești sau Mileanca.