/Botosani/Spital

Spitalul Județean de Urgență "Mavromati"

Strada Arhimandrit Marchian Nr. 11, Botoșani 710221, România

Spitalul Județean de Urgență "Mavromati"
Spital
2.9
128 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
PMR6+9G Botoșani, România
+40 231 518 812
spitalulmavromati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana Maria Rotariu231 zile în urmă
Nu este asigurat accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii la cabinetele de consultații din policlinica aflate la etajul 2. Atitudinea personalului lipsită de orice interes pentru pacient începând de la paznic până la medic. Inadmisibil pentru un spital județean!
Maria1 an în urmă
Multumesc, domnului dr.Martea Sergiu, ptr profesionism si implicare in tratarea problemelor medicale ale tatalui meu.
Dorin Boureanu
Dorin Boureanu2 ani în urmă
Uși de acces încuiate după placul personalului auxiliar....grupuri sanitare foarte mizerabile.... comunicare inexistentă ...salariile personalului nu sânt reflectate în profesionalism(sânt și excepții desigur)....
Vasile Bodnar
Vasile Bodnar2 ani în urmă
Multumesc domnului dr.Martea Sergiu si echipei sale de la sectia UROLOGIE pentru atentia ce mi-a fost acordata.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Un spital mizerabil, plin de infectii nosocomiale, cu personal medico-sanitar plin de nesimtiti. Mor pacientii pe capete nu pentru afectiuni ci pentru infectii intraspitalicesti. Asistentele ignora pacientii internati cate o zi intreaga si ii sedeaza ca sa nu se planga
Ilie-Bogdan Bunduc
Ilie-Bogdan Bunduc2 ani în urmă
O experienta neplăcută!

Impertinenta crasa din partea personalului, de la doctori la infirmieri!
Am ajuns în seara asta la 18 la urgente cu o entorsa. Pana m-au preluat, pana mi-au deschis fisa s-a făcut 18 35. La 18 40 mi-au făcut radiografie la picior. Am reușit sa plec la 20 30 din spital, dar fără sa ma vadă un medic ortoped. Radiografia a fost interpretata, dar nu știu de ce medic și mi-a spus ca nu am nimic rupt și pot merge acasă. Piciorul meu e umflat ca o pâine și nici nu pot să-l pun în pământ. Nu voiau să-mi dea concediu medical ca cică îs bun de munca. După insistente și-au făcut mila și mi-au dat 5 zile de concediu medical. De la atâta stat într-un picior mi s-a umflat și mai tare piciorul beteag și am fost nevoit sa îmi pun singur o fașă elastica rezemat de un perete, într-un picior lângă biroul de triaj de la UPU iar personalul medical avea grija telefoanelor personale(probabil Facebook, instagram...).

După ce îmi revin am sa ma duc sa fac reclamații și sesizări la adresa lor. Și rog ca toată lumea ce a trecut printr-o experienta neplăcută din cauza lor sa facă exact ca mine. Poate într-un final ii va trage cineva la răspundere.

Îmi iubesc țara dar din cauza sistemului bugetar din România ma gândesc serios sa plec!
Matan Andreea
Matan Andreea2 ani în urmă
Aseară am fost la urgență și mai ținut de la 8 seara până la 8 dim și miau dat un paracetamol asta îl luăm și acasă nu trebuia să ajung până la urgență ... Tușesc de mă ia naiba și îmi zice stai liniștită că nu ai nimic și dim a vrut să mă interneze că e grav dar toată noaptea nu eram grav .rusine
Deea Deea
Deea Deea3 ani în urmă
Nu cred ca am timp si spatiu pentru a descrie acest spital. Incepand cu 2014 cand s-a imbolnavit tatal meu el avanti tumoare la vezica iar acesti doctoei minunati ai zis ca are infectie urinara.nu au fost in stare sa ii puna un cateter sa poata sa elimine cheagurile de sange care se formase in interiorul.am cerut ambulanta sa il pot duce la iasi pentru ca tatal meu nu mai rezista iar acest lucru nu a fost posibil.l-am luat pe propria raspundere si l-am dus la Parhon la urgente iar acolo doctorii s-au minunat de ceea ce au gasit. I-au pus cateter si a eluminat 4 pungi de lichid cu cheaguri de sange iar apoi l-au bagat in operatie deoarece tatal meu avea si hemoragie interna. Din pacate pentru tatal meu nu a mai rezistat si a murit la cateva luni dupa operatie deoarece era in stare avansata asta din cauza doctorilor care nu au fost in stare sa puna un diagnostic corect. Acesta este cel mai grav. Lista poate continua cu mine cand am ajuns la urgente cu ulcer duodenal in stare avansata(rana destul de mare pe stomac, pierdeam sange) iar cei de acolo au spus ca nu am nimic mi-au pus o perfuzie si am fost trimisa acasa. Diagnosticul a fost pus tot la iasi deoarece ca la noi la nimeni. Deci cum spuneam lista poate continua dar e mult de scris.imi pare rau ca avem un spital si un sistem de sanatate precar si corupt. speram sa nu ajungem pe mana unor incompetenti. Nu toti dar destui care nu au ce cauta in acest sistem
Aura Fogarassy
Aura Fogarassy2 ani în urmă
Rușine de modul în care tratați pacientii în vârstă la UPU.Cum să te intereseze doar dacă are Covid și să trimiți acasă pacientul cu tensiunea 18.Racita, cu tensiune mare, panicata a mers cu autobuzul 45 km până acasă și a așteptat medicul de familie pt a i se administra un amarat de furasemid.
Sper cu toată ființa să ajungeți să fiți tratați voi in asemenea hal, toți cei care călcați în picioare juramantul depus.
Daca considerați că nu este așa va rog să mă anunțați și vă voi da toate detaliile și numărul medicul de familie care s- a minunat auzind că pacienta este venită de la urgenta.
Geanina Macoviciuc
Geanina Macoviciuc2 ani în urmă
Este curat, ingrijit si la dentist - profesionalism.
Locații recomandate