/Botosani/Spital

Spitalul de Boli Infecțioase

Str. Stefan cel Mare, 33, Botosani, Botosani, 710022, Strada Stefan cel Mare Strada Ştefan cel Mare, nr. 33, Botoșani 710022, România

Spitalul de Boli Infecțioase
Spital
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ4W+25 Botoșani, România
+40 231 515 007
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Catalin Tentes
Catalin Tentes2 ani în urmă
Am stat 9 zile internati in acest spital eu si sotia mea,,cu covid".Pe toata perioada internarii noastre am beneficiat de tratament de specialitate.Medicii si doamnele asistente sau implicat exemplar in tratarea noastra explicandu-ne la fiecare vizita etapele bolii,etc.etc.Am primit afectiune,incurajari,nu am stat in stres,saloanele curate,zilnic dezinfectate,nu am dat la nimeni nici un leu .Am tot respectul pentru personalul medical de acolo.Multumesc !!!
Flavius Adrian
Flavius Adrian4 ani în urmă
Ioana Dragunea
Ioana Dragunea5 ani în urmă
Teodora Ungureanu
Teodora Ungureanu5 ani în urmă
Dana Chi
Dana Chi5 ani în urmă
Lucru
Daria Isabela
Daria Isabela5 ani în urmă
Smaranda-Catalina Salgau-Anitei
Smaranda-Catalina Salgau-Anitei2 ani în urmă
Am stat internată o săptămână în perioada Crăciunului 2020, cu covid, pot spune doar atât : profesionalism, omenie, empatie, compasiune față de toți bolnavii. Pentru prima dată, nu am cheltuit niciun leu, de șpagă nu poate fi vorba. Dincolo de costumele impenetrabile se întrezăreau doar ochii minunați ai doamnelor medic, asistente, infirmiere, care m-au ajutat să trec mai ușor prin boala asta urâtă. Vă mulțumesc din suflet, mă înclin în fața dumneavoastră și va doresc, la rândul meu, acum în prag de An Nou, sănătate și succes în activitatea dv. minunata!
CATALIN ILASI
CATALIN ILASI2 ani în urmă
Pacientul Ilasi Mircea, varsta 86 de ani, doreste sa multumeasca doctorilor si personalului care a avut grija de el pe timpul spitalizarii. Sanatate si putere de munca.
Locații recomandate