/Arges/Agent de catering

Agent de catering în Arges

Vrei să te bucuri de cele mai savuroase preparate, cu cele mai sănătoase și mai proaspete ingrediente? Preparate care pot satisface toate poftele, toate dorințele și toate exigențele? Trebuie să alegi în acest caz, serviciile oferite de un agent de catering.

Te vei bucura de cele mai delicioase feluri de mâncare pentru prânz sau cină, atât meniuri fine dinning, cât și meniuri ca la mama acasă!

Dar, un serviciu complet de catering include mai multe lucruri: preparare, furnizare, servire și debarasare, în funcție de tipul de eveniment / client pentru care este solicitat.

Un agent de catering oferă deci cele mai bune servicii, flexibile, competente și de cea mai înaltă calitate.

Situat în partea central-sudică a României, pe cursul superior al Râului Argeș, județul Argeș este mărginit la nord de munții Făgăraș. Punctul nordic al județului Argeș este situat în comuna Nucșoara și punctul sudic este situat în comuna Miroși.

Suprafața totală a județului Argeș este de 6826,3 kmp. Relieful din județul Argeș poate fi divizat în trei părți diferite. La nord avem munții din Carpații de Sud – Făgăraș cu vârful Moldoveanu, la nord-est Munții Leaotă. Între munți există o trecătoare spre Brașov, Rucăr Bran. Înălțimile se diminuează și în centru se află câmpii subcarpatice traversate de văi profunde.

Principalul râu care traversează județul Argeș este râul Argeș.

Județul Argeș este alcătuit din 3 municipii – Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș, din 4 orașe – Mioveni, Topoloveni, Ștefănești și Costești și 95 de comune și 576 de sate.