/Arges/Agent de catering

Forever

Strada Victoriei 70, Pitești, România

Forever
Agent de catering
4.2
352 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV68+X9 Pitești, România
+40 752 471 004
restaurantforever.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
UPFR Arges si Dambovita
UPFR Arges si Dambovita2 ani în urmă
Mancare buna, preturi decente.
Foarte bine de mancat la pranz aici, nu este aglomerat, dar mancarea este foarte buna.
George Paun
George Paun2 ani în urmă
Am organizat un majorat acolo.Petsonal ,amabil,mâncarea bună . Recomand!
Adrian Ploesteanu
Adrian Ploesteanu2 ani în urmă
Mie nu mi-a plăcut mâncarea. Dar fiecare cu gustul lui. Servirea lasă de dorit lentă foarte lentă.
Gorgo Gorga Andrei
Gorgo Gorga Andrei4 ani în urmă
Pentru început, pe internet, programul era pana la 12 noaptea. La 20.45 am întrat în restaurant. Într-un salon erau 25-30 de persoane. Am așteptat 15 minute ospătărița(am sunat și la numărul de pe meniu pentru rezervări). O persoana acră, puțin profesionala care în 2 secunde a scăpat de noi( "eu n-am pe nimeni în bucătărie...... Imi pare rău). Ce sa va spun.... Rușine, cred ca e suficient... și încă ceva, preturile publicate pe internet sunt diverse
Vlad Constantin
Vlad Constantin4 ani în urmă
Restaurantul este spațios si aerisit. Mâncarea este bună si proaspătă. Servirea a fost puțin cam deficitară, dar se poate îmbunătăți pe parcurs. Probabil angajații erau destul de obosiți la orele 14.00. Recomand celor care vor să servească meniul zilei acolo. Încă o chestie vreau să mai punctez: desi localul este dotat cu aer condiționat, acesta nu este pus în funcțiune, angajații preferând să deschidă geamurile, ci nu AC-ul. Numai bine tuturor!
Ionela Toma
Ionela Toma4 ani în urmă
Astăzi am avut rezervare pt 7 persoane la acest restaurant și când am ajuns acolo ni s-a spus că nu știu de aceasta rezervare. Nu înțeleg de ce am primit acest răspuns deoarece rezervarea am făcut-o cu 2 zile înainte și mi s-a confirmat că putem veni. Neseriozitate!
Diana Dragnea
Diana Dragnea5 ani în urmă
Locație foarte ok, mâncarea este ca la mama acasă. Au cei mai buni mici, cele mai delicioase clătite, iar pt evenimente colaborează cu o cofetărie care are torturi absolut delicioase! Recomand restaurantul și pentru evenimente, mese în familie, dar și pentru delivery (am comandat de mai multe ori platouri și sunt foarte bune).
Paul ANTONESCU
Paul ANTONESCU7 ani în urmă
Terasa, bar, restaurant. Un loc de evenimente cu doua săli de capacitate de cca 80 persoane fiecare sală. Personal de treabă, curat, preturi corecte
Locații recomandate