/Arges/Agent de catering

Casa Lazaroiu

Corbeni 117275, România

Casa Lazaroiu
Agent de catering
4.3
401 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7MM4+R5 Corbeni, România
+40 721 794 335
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laur entiu
Laur entiu2 ani în urmă
Curat, personal foarte rapid și amabil (cel puțin în we), o curte destul de bine dotata: spațiu de joaca pentru copii, pescuit, caiak, foc de tabara...
Bogdan Ilie
Bogdan Ilie2 ani în urmă
Totul la superlativ. Mancarea excelenta, piscina, sauna, hamam ... plimbari cu atv-urile ... sau poate un pescuit langa cabanute.
Aici ai aproape tot ce vrei.
Piticii se pot distra la topaiala in trambuline, pot juca fotbal, ping-pong sau pot alerga in voie.
Cristina Negrila
Cristina Negrila2 ani în urmă
Locația este amplasată foarte bine,aveti un mare potențial!
Am fost cazați în suită ,camera ok,la piscină curat,cald!
Locurile de joaca si spatiul verde necesită unele îmbunătăți,reparații.
Doamne de la receptie amabile!
La restaurant am asteptat foarte mult, dar mâncarea a fost bună!
Ce nu mi -a plăcut a fost atitudinea ospatarilor,sunt tineri si cred ca ar trebui puțin instruiți !un "pofta bună "nu ar fi greu de spus.
Multa sanatate si putere de munca să aveți!
Succes!
Alexandra Prisaca
Alexandra Prisaca2 ani în urmă
Am avut cazare la etajul 2 si nu am putut dormi deloc. Au avut petrecere pana la 2 si muzica se auzea din camera. Am luat micul dejun si pranzul afara, in curte, printre pisici si caini! Oribil. Nu puteai manca linistit.

Mancarea ok, privelistea ok.
Razvan Niculescu
Razvan Niculescu2 ani în urmă
Foarte multă animație, copii care suflă în vuvuzele printre clienții aflați la mese, încontinuu, fara a li se atrage atenția nici macar de părinți, dar altminteri de personalul pensiunii.
Nu mai vorbim ca in data de 20 / 21 august 2021, petrecere la terasa a unor cetățeni de la oraș, care au parcat pe spațiul verde, Jeep - ul RANGE ROVER si au ascultat muzică de la radioul auto până la ora 03.20, fără ca receptionerul pensiunii să intervină în vreun fel, chiar anunțând poliția, cu toate că mai mulți turiști le - au comunicat, petrecaretilor, ca ora este depășită pentru astfel de activități.
Ruxandra Dragan
Ruxandra Dragan2 ani în urmă
Mancare este buna ( foarte generoase portiile ) curat in locatie, curtea foarte frumoasa.
Patul si perna au fost putin inconfortablie fiind foarte tari, iar antifonarea camerilor este slbuta, se aud vocile din camerele vecine.
In rest este totul ok.
Ana Bosneag
Ana Bosneag2 ani în urmă
Am fost cazați in Hotelul Casa Lazaroiu pentru 2 nopți așa ca, din păcate, am acordat 3 steluțe făcând o medie între cazare și mâncare.
O sa încep cu partea buna, și anume mâncarea (nu cea de la micul dejun). Mâncarea servita la restaurant este foarte bune, gustoasa, personalul este receptiv la cerintele clienților și servirea ireproșabila. Vesela ciobita câte puțin dar nu ne-a deranjat.
Părțile proaste, din păcate sunt mai multe. Am fost cazați la ultimul etaj și efectiv camerele erau neterminate, pereții erau doar gletuiți (poza atașata), in locul caloriferului stăteau conductele ieșite din perete, nu exista lumina de veghe in camera, ușile se închideau și se deschideau jalnic (cu mare zgomot).
Legat de exterior, dezamagire totala. Locația se axează pe familiile cu copii însă locul de joaca și curtea sunt total neîngrijite, toate jucăriile puse la dispoziție erau rupte sau le lipsea câte ceva, piscina exterioara nu putea fi folosită, piscina interioară era ok, însă nu pentru copii mici (apa rece și adânca), sauna frumos amenajată. Unde mai pui ca la plecare 2 copii și un adult din grup s-au ales cu enteroviroza (noi bănuim apa din piscina interioară).
Doru Raduica
Doru Raduica2 ani în urmă
O locație pe care o recomand sincer , în special familiștilor.
Voi reveni oricând cu plăcere !
Locații recomandate