/Arad/Hostal

Hostal în Arad

Un hostal este cel care își așteaptă clienții în cea mai frumoasă și mai relaxantă ambianță. Pe lângă latura sa convivială, este un tip de cazare care vine cu o mulțime de avantaje.

Are mai ales avantajul de a propune cele mai abordabile tarife. Și diferența este destul de palpabilă în raport cu un hotel. Pe lângă faptul că oferă cel mai bun confort, inegalabil, te va ajuta să cunoști oameni noi, sa legi noi legături de prietenie. Asta pentru ca un hostal are particularitatea de a găzdui o clientelă heteroclită. În plus, cel mai adesea, clienții sunt tineri care, cel mai adesea adoră să se distreze sau să petreacă.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.