/Arad/Hostal

Pensiunea Vila Rosa ***

Strada Independenței, Nădlac, Arad County nr 118, Nădlac 315500, România

Pensiunea Vila Rosa ***
Hostal
4.1
250 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5P9R+8F Nădlac, România
+40 731 309 931
vilarosanadlac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Asistent Consulat
Asistent Consulat2 ani în urmă
Am fost pe data de 27.12.21
Erau toti beti inclusiv si stapinii, galagie de nedescris, fumau pe coridorul pensiunii, pina la 2 noaptea pe coridor o muzica extraordinar de tare, noi avind copil mic de nici 4 luni, am vrut sa noptam ca faceam drum tocmai din Germania si mai aveam de parcurs a doua zi o groaza de kilometri. Pina sotul nu a iesit si nu le-a facut observatie, nu a fost chip sa adormim macar putin. Plus caldura era stinsa, afara era -11, si iarasi pina nu am coborit si nu am rugat sa se aprinde caldura nici habar nu aveau! Deci sigur cind capul e atit de beat, nu mai judeca!!!!
As dormi in strada dar nici aici nu ma voi reintorce. Nu mai vb de prosoape ingrozitor de tari si baia ca iti era greata in ea, te temeai sa nu apuci vreo boala de pe acolo.
Pacat ca ne-am orientat dupa spusele oamenilor, dar lumea ar trebui sa fie un pic mai obiectiva si sa spuna realul care te asteapta acolo!!!
Mihaela Ion
Mihaela Ion2 ani în urmă
Un loc curat cu oameni frumoși!!!
Marius Sevastru
Marius Sevastru2 ani în urmă
Cazare destul de ieftină, când vrei să rezervi o cameră pentru 2 persoane bineînțeles că totul este ocupat dar găsești imediat una de trei cu bani mai mulți (regula asta este și pentru alte pensiuni ).Plata cu cardul nu se poate. Trebuie să ai lei că să fii în avantaj. Plătești în euro ,rest în euro nu există, accept lei doar pentru aparatul de cafea de la intrare (1,5 lei cafeaua, aparatul nu da rest).Dimineața stupoare aparatul nu funcționează . Cameră curată , prosoape foarte aspre, saltele sub orice critică ( nu te poți odihni),așternuturi bune (am văzut și apretate la alte pensiuni, cada cu duș ruginit, pliculețe cu șampon (bune pentru cei cu chelie). Lucruri bune Wi-Fi, televizor, frigider,aer condiționat. Consider că se poate și mai bine având în vedere prețurile și faptul că cei mai mulți stau doar pentru câteva ore nu pentru 24 de ore .Nu am vrut să fiu răutăcios. Am scris doar ce am constatat.
Jeny Brezoi
Jeny Brezoi2 ani în urmă
O locație superba, f curata!
Mangalea Rodica
Mangalea Rodica2 ani în urmă
Totul la superlativ..felicitari!!!..recomand tuturor!!!..foarte ospitalieri..!!!!
Gabriel Constantin
Gabriel Constantin6 ani în urmă
M am cazat in ianuarie 2018 ....dupa recenziile pozitive citite. Am ramas insa dezgustat de ce am gasit acolo....asternuturile murdareiar pernele vechi si foarte folosite..prosoapele galbene ..baia cu elemente ruginite . Nu prea iti vine sa te atingi de nimic mai ales daca ai un copil mic!!!!!
Colac peste pupaza in seara in care am stat un vecin de camera a adormit cu televizorul dat spre maxim ...dormi daca poti!!!
Nu mai calc prea curand....incercati sa modernizati altfel o sa devina o cocina !!
Adrian Daniel
Adrian Daniel2 ani în urmă
Nașpa. Mult zgomot ce vine de afară, iar în interior se aude absolut orice; antifonare zero barat.
Totul e vechi, putred și neigienic. În schimb, saltelele sunt bune. Am dormit bine pe ele.
La prețul acesta, am găsit în zonă și alte pensiuni mult mai ok.
Google Street View
Google Street View2 ani în urmă
Camera curata, baie curata am fost acolo cu 2 copii mici. Noaptea a fost linite. Parcare supravegheata video. Preturi mai mult decat acceptabile. Totul a fost in regula.
Locații recomandate