/Arad/Hostal

Pensiunea Almada

str.Augusta,6A, Comuna Vladimirescu,Arad 317405, România

Pensiunea Almada
Hostal
4.7
406 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
598R+C5 Vladimirescu, România
+40 742 968 907
pensiunea-almada.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Danut Bogdy78
Danut Bogdy782 ani în urmă
Locatie ok , pensiune frumoasa , personal dragut doar ce ma deranjat au fost ceva muncitori cam galagiosi sau posibil pereti subtiri !
Doina Raducan
Doina Raducan2 ani în urmă
O pensiune deosebită, o gazdă primitoare. Ne-am simțit ca într-o vizită la vechi prieteni. Vom reveni cu drag.
I B
I B2 ani în urmă
Foarte curat, mobilier modern, baia modern utilata, izolare fonica buna( 7 din 10), apa calda si caldura si pe timpul noptii, aer conditionat, parcare mare (se gasesc locuri la orice ora), supraveghere video, terasa, zona linistita, sigura - recomand si pentru familiile cu copii si pentru cupluri in egala masura. Recomand in special pentru cei care sunt in tranzit - Nadlac e la aproximativ 58 km * o sa aveti o experienta surprizator de buna atat in privinta ospitalitatii si profesionalismului persoanei de la receptie, cat si in privinta conditiilor de cazare. M-am cazat de doua ori aici, 6 saptamani intre cazari, am rezervat prin telefon (foarte buna comunicarea telefonica, ora check.in- ului flexibila). Am avut cateva cerinte speciale ( un singur exemplu: asternuturi hipoalergenice) si au fost toate satisfacute in cele mai mici detalii. 5 stele din 5 posibile
CARMEN ELENA Tessaro
CARMEN ELENA Tessaro2 ani în urmă
Locatia este situata intr o zona retrasa linistita, departe de traficul orasului, terasa din fata este frumos decorata fiind o placere sa servesti micul dejun. Am ales cazarea pentru tranzit si de fiecare data am intalnit acelasi nivel de calitate. Curatenia in camere, lenjerie impecabila , paturi mari si confortabile. Iar micul dejun the best !
Catalina Radu
Catalina Radu2 ani în urmă
Pensiunea Almada a fost o surpriza placuta pentru noi. Fiind in tranzit am stat doar o noapte si nu ne a lipsit nimic. Curat, frumos,bine organizat totul, terasa, mobilier de calitate, spatiu, intimitate, personal amabil.
Leugoldx
Leugoldx2 ani în urmă
Din pacate,au facut,din punctul meu de vedere,un gest incalificabil.
Am facut rezervarea online,am downloadat aplicatia Booking.com pentru confirmare,m-am inregistrat acolo,dupa care,in aplicatie mi-a aparut si nr.de tel. al dansilor.Pentru siguranta,m-am gandit sa si sun,pentru confirmare,dl.Alexandru de la receptie a fost f.amabil,mi-a dat toate detaliile necesare,dupa care ma suna dupa aprox.40min.si-mi spune ca a fost o greseala,ca a fost listata in plus camera,deci trebuie anulata rezervarea…Deci…daca s-ar putea sa acord ⭐️ in minus,as face-o…
Pentru a demonstra cele afirmate,atasez 2 screenshot-uri de pe confirmarea in aplicatie…
Octavian Danciu
Octavian Danciu2 ani în urmă
Raport bun servicii preț. Gazd primitoare.
Luminita Huditeanu
Luminita Huditeanu2 ani în urmă
O experienta minunata....o pensiune cu camere foarte curate , pret bun iar receptionerul foarte amabil ! RECOMAND aceasta pensiune Almada iar noi cu siguranta vom reveni!
Locații recomandate