/Bucuresti/Librarie

Books Express

Strada Grădiștea Floreștilor 17, București 020313, România

Books Express
Librarie
4.8
239 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F483+RM București, România
+40 21 569 7276
books-express.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra-Mihaela Vaduva
Alexandra-Mihaela Vaduva2 ani în urmă
Am primit coletul a doua zi și sincer nu imi vine sa cred ce experienta frumoasa am avut! A fost prima data cand am comandat de la aceasta librarie, dar atenția la detalii in ce priveste impachetarea si prezentarea cartilor m-a convins ca de acum inainte sa imi iau cărțile numai de aici !
Va mulțumesc din suflet pentru ceea ce faceți! Sunteti extraordinari! ❤
Antonia calinescu
Antonia calinescu2 ani în urmă
Este incredibil de frumos sa vezi ca in spatele unul business sunt si oameni, in adevaratul sens al cuvantului! Am primit alaturi de frumosul atlas de anatomie mici atentii si incurajari care m-au facut sa cred ca inca exista persoane dedicate, cu suflet bun si placere in a lucra intr-un domeniu! Sunt extrem de bucuroasa ca am apelat la aceasta librarie online si ma declar client fidel de acum! Coletul a ajuns extrem de repede si in continuare raman impresionata de dedicatia si grija cu care a fost impachetat! Recomand!!
Multumesc din suflet!
Stefana Ionita
Stefana Ionita2 ani în urmă
Cele mai frumoase livrări sunt de la #feteledelabooks :) întotdeauna o nota personala, întotdeauna o mica surpriza, pachetul personalizat și prietenos cu mediul:) total uimita de la prima livrare de acum vreo 4 ani pana azi si dincolo de azi:) mulțumesc!
Oancea Cristina
Oancea Cristina2 ani în urmă
Livrare rapidă, gestionează foarte bine problemele, răspund repede. Atenția la detalii pentru fiecare colet mi se pare minunată!
*Dark Juli*
*Dark Juli*2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere!

Personalul este foarte apt si prietenos! In cazul meu, facand precomanda, am asteptat un timp considerabil dar pana la urma am fost contactata prin email de catre personal in care mi-au clarificat unele dubii si m-au asigurat ca pachetul meu va veni intre 1-2 saptamani, unde asa a si fost.

Cartea in cauza a venit impecabila nici macar o zgarietura sau un coltisor indoit sau ne la locul sau. Impachetata excelent!

Site de incredere!
Teodora Adamache
Teodora Adamache4 ani în urmă
Cartea despre marketing digital un limba engleza a ajuns mai repede decât mă așteptam și am beneficiat de promptitudine din partea personalului încă de la solicitarea primelor informații. Va mulțumesc!
Ioana Dobrota
Ioana Dobrota5 ani în urmă
Servicii excelente. Îți aduc cărți pe care în alte locuri nu le prea găseşti şi mereu au grijă să îți lase şi o încurajare sau un gând bun prin pachet (mai ales când văd că ai comandat o carte pentru studiu 😆).
Recomand cu încredere!
Madalina Enache
Madalina Enache2 ani în urmă
Gasesti carti straine necesare in campul profesional la preturi competitive. Atentia lor fata de client m-a impresionat (livrare imediata, iar acele mici "atentii": semnul de carte, stickerul si felicitarea semnata de mana cu mesajul inspirational imi aduc si acum un zambet pe buze). Recomand!
Locații recomandate