/Bucuresti/Librarie

Rolcris - Depozit de carte

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 50, București, România

Rolcris - Depozit de carte
Librarie
4.5
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32G+8Q București, România
+40 21 222 2223
rolcris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice Chicoș
Alice Chicoș2 ani în urmă
Personal foarte amabil, seriozitate și calitate.
Roxana chioveanu
Roxana chioveanu2 ani în urmă
Personal foarte amabil .
Orice solicitare ,în căutarea unei cărți, este rezolvată cu mult profesionalism.
Ákos Moldován
Ákos Moldován2 ani în urmă
Am comandat cartea Peak, dar mi s-a livrat total alta carte, si nu ce am comandat. Imediat dupa ce am sesizat greseala, am intrat pe Emag ca sa plasez o comanda noua, pt cartea respectiva, doar ca peste o zi sa mi se anuleze comanda, cu motivul ca nu sa rezervat stocul. Poftim?

Pe langa asta, nici macar nu s-au obosit de ami raspunde la mailurile pe care le-am trimis in legatura cu comenzile respective. Total neseriosi si neprofesionisti.
Carolina Dumitru
Carolina Dumitru4 ani în urmă
Usor de ajuns, este chiar lângă gara si te ajută un om cand ajungi , sa iti aduca acele carti pe care le cauti sau te lasa sa te uiti liber prin interior .
Au preturi mici , multe edituri de la ieftin la scump si la cărțile de drept de exemplu chiar faci economie !
Au si POS daca nu ai cash , recomand !
Ionica badoi
Ionica badoi4 ani în urmă
Au cam detoate, fata de la calculator era amabilă și știa ce are pe stoc, încă un domn în vârstă la fel de amabil, deci recomand. Nu recomand depozitul din apropiere Stand 2000, am stat 10 minute sa scoată un vin pentru 20 de cărți din cauză că nu au Windows pe calculatoare, lucrează în DOS și trebuie să scrie pe litere absolut totul. Calculatoarele erau de când eram eu copil, și doamnele... pfff... no comment!!! Niste murături, parca venisei la cerșit și la telefon vorbea o tanti de acolo cu un client de parcă mai avea puțin și îl bătea. Motivul era că omul întrebase de comanda pe care a dat-o pe site și nu venise. Tanti, îl repede spunandu-i că nu contează că pe site este disponibil pentru că ce apare pe site nu înseamnă că trebuie să fie și în depozit!!!! Whaaaat!!! 🙄😬😨🤐
Didona Didea
Didona Didea4 ani în urmă
Este un f.f.bun depozit de carte noua, care se aprovizionează de la toate editurile, vinde cărțile cu o reducere de 20%, găsești tot ce ti doresti,mai ales cand unele edituri refuza/nu mai au în stoc.Ai bucuria de cauta singur în rafturi,/să ceri funcționarilor extrem de amabili,rapizi și serviabili! Este o adevărată Casă a cărților, part.anual la Târgul "Gaudeamus", este f.aproape de Gara de N. Bucuresti, în fața unei stații de autobuz! Este o încântare pt.iubitorul de carte!
Ioana maria bistriceanu
Ioana maria bistriceanu2 ani în urmă
Găsești acolo aproape toate cartile care ai nevoie.
Nanu Katia
Nanu Katia2 ani în urmă
Ca la o pestera vrajita. Carti, oameni draguti si miros de hartie tiparita. Cui ii place aglomerarea de pagini, coperti, volume diverse, edituri, printre care trebuie sa te descurci singur...
Locații recomandate