/Bucuresti/Librarie

Libraria franceza Kyralina

Strada Biserica Amzei 10, București 010392, România

Libraria franceza Kyralina
Librarie
4.7
279 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+R9 București, România
+40 21 367 2867
kyralina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 12–18
Scrie o recenzie
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Poate...cine știe?...un alt fel de librărie, alt stil ,alt concept...cine știe...altceva ...mai occidental.
Florian Banu
Florian Banu2 ani în urmă
O oază a culturii franceze în plin centru al Capitalei.
Darius Tirlea
Darius Tirlea2 ani în urmă
Locul ideal dacă sunteți în căutarea unei atmosfere relaxante, liniștite. Cladirea este deosebită din punct de vedere arhitectural. Există aici o colecție impresionantă de cărți (majoritatea în franceză), deși prețul este poate puțin exagerat.

The ideal place for a relaxing, quiet atmosphere. The building is distinctive, arhitecturally speaking. The collection of book they have here (mostly French books) is impressive, if a little pricy.

L'endroit ideal si vous cherchez une atmospère rélaxante, calme. Architecturalement, l'immeuble est spécial. On a ici une collection impressionante de livres (dont la plupart en français), bien qu'ils soient assez chers.
Olga Ionescu
Olga Ionescu4 ani în urmă
Mi-a plăcut - literatura multă pt.copii,autori noi (pe drumul consacrarii)dar exista și o hiba-vizitatorii nu pot folosi toaleta,conform reglementarilor UE care spune:locurile publice trebuie să ofere acces la WC tuturor acelora ce au nevoie.
Elisamsung eli
Elisamsung eli5 ani în urmă
Am găsit aici cărți pe care nu le-am văzut si in alte librării. Atmosfera este faina, de bibliotecă veche si curată, inclusiv cu parchetul care scartaie ușor cand pășești. Este potrivită pentru copii mari si mai ales mici care isi pot gasi singuri cartile preferate pe masutele frumos aranjate. Preturi usor peste medie, dar merită si sunt mulțumită de achiziții.
Miriam Costea
Miriam Costea5 ani în urmă
Eram singurul client din librarie, intreb de un autor, sunt trimisa la raftul Polar (sau asa ceva). Rog sprijin, in loc sa vina sa ma ajute, mi se explica sa caut autorii la raft in ordine alfabetica (in ce alta ordine credea ca i-am cautat pana in acel moment?). Insist, vine, se uita superficial, imi repeta ca sunt in ordine alfabetica (poate nu am priceput din prima), apoi comenteaza ca de fapt mare are carti de la aceeasi editura pe o masuta. Ne mutam la masuta, se uita putin, si iar da bir cu fugitii si ma lasa sa caut de una singura, desi evident nu gaseam ceea ce cautam. Pana la urma, imi sugereaza ca poate sa comande din acel autor. Okay, cum am citit multe carti de acel autor, o rog sa imi spuna lista cu cartile pe care le poate comanda, pentru a-mi alege. Pai nu, spuneti-mi dv. titlul. Pai aratati-mi lista.. aaa pai ce va asteptati, sunt 3 pagini din acel autor, comenteaza ea fara niciun fel de parere de rau de faptul ca decid sa plec, dezamagita, si comentand ca nu asa te porti cu clientii.. Nu speram la scuze, dar nici macar la revedere nu am primit din partea serviciilor acestei domnisoare, aparent am deranjat-o din linistea profunda a spatiului. Iar dezamagirea provine din faptul ca, in cautarea aceluiasi autor, in acelasi spatiu, anul trecut mi s-au adus instantaneu patru carti, mi-am ales doua dintre ele, iar acum veneam ”la sigur” sa le iau pe urmatoarele.
Adrian Constantin
Adrian Constantin2 ani în urmă
Un loc amenajat cu bun gust unde găsești o varietate de cărți 📚 interesante dar si jucării inteligente 🧠 pentru copii
Nick Bratu
Nick Bratu2 ani în urmă
Personal amabil, mise en place asa si asa, insa ceea ce m-a frapat a fost pretul cartilor: exorbitant!
Locații recomandate